ONZE MINPRES ONDER VRIENDEN IN HOMO-CAFE

DIT ZIJN DE ‘VRIENDEN’ VAN MARK RUTTE:
[wp_ad_camp_1]


EEN PEDOFIELE RAADSHEER (WABEKE), EEN SPINDOCTOR EN CORRUPTE ZWENDEL-POLITICUS DIE WORDT BESCHULDIGD VAN PEDOFILIE (HUFFNAGEL), EEN CABARETIER DIE IS GENOEMD ALS BEZOEKER VAN KINDER-BORDELEN (VAN DUIN), EEN CORRUPTE OUD-MINISTER DIE EEN PEDOFIELE STUDIEVRIEND IN BESCHERMING NEEMT TEGEN HET BEVEL VAN DE RECHTER (OPSTELTEN)… EN DAT ZIJN DAN NOG ALLEEN DE MENSEN DIE OP DE FOTO STAAN * LEES HIER HET HETE ARTIKEL

11 Replies to “ONZE MINPRES ONDER VRIENDEN IN HOMO-CAFE”

 1. http://nicovandenham2.blogspot.nl/2015/07/bewijs-nederland-is-geen-rechtsstaat_80.html
  Hier de onomstotelijke bewijzen dat Nederland geen rechtstaat is maar,
  een voor steeds meer mensen, verkapt veel leed en ellende veroorzakend angstaanjagend schurken regime.

  NOS en Amnesty zwijgen!
  Alle mensenrechten van Nico van den Ham en vele anderen afgepakt.

  Nico van den Ham: geen recht op wonen en tegen alle
  internationale verdragen in, uitgesloten van het
  recht op procederen!

  (verkapte) Doodstraf in Nederland. Bedreigde advocaten zwijgen.

  1. LS…

   Sutoro Obongo Bama zal je bedoelen. Ook zo een bastaard oplichter die niet weet waar hij vandaan komt en zijn naam steeds verandert. HAHA !

 2. Waar we die criminele bankiers en hun miezerige vazallen in de politiek aan te danken hebben? Aan het feit dat gezond geld helemaal geen criminele bankiers en criminele politici als tussenhandelaren nodig heeft. Dat is de kern van alle bagger die bankiers en politici over hele volkeren uitstorten.

 3. Ik heb Mark Rutte altijd een heel vreemd figuur gevonden. Geen leuke vrouw of vriend en -heel vreemd- zonder ook maar een enkele eigenschap. Gewoon in het openbaar verschijnen zonder knokploeg dat kan Rutte niet meer. Want er zijn steeds meer mensen die dit individu dóór hebben. En als je weet op wat voor manier deze grijnzende organisatie-crimineel zijn vakantie voor dit jaar geplanned heeft dan weet je ook wat voor lafaard hij in werkelijkheid is.

  Maar ja….. geld en aanzien hè?

  1. LS…

   Rutte is zoals velen aliens in een laboratorium ontwikkelt. In dat bolle ruggetje van hem zit een computer die contact houdt met de Zionisten Maffia. Etc.

 4. Van duin..van duyn? > http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/duyn.htm

  Dan hebben we freeman…morgan freeman die zo aan t opkomen is op tv en in de wetenschappen als veel afrikanen opeens? >

  Hebben we de li bloedlijn …loeb lubbers aliya(bankier&heersers v azerbeidjaan(kazaria) berlusconi dirupo dipiro(al in romeins rijk machtig) goldman clan

  Reynolds…burt reynolds &family?

  Russel line…bertrand russel en een hollywood acteur?

  Bundy…ted bundy…al generaties adviseur van amerikaans regering waar de Wereld ook wel naar uitziet.

  Gifkillers dupont kennen we al wel.. Dezen hebben opzettelijk voor glasaaltjes zeer gevoelige lelies laten maken om hun landbouwgif verspreidingen te kunnen maximaliseren .. ook voor n lelykweek explosie gezorgd…en werken No dougt dan zeer nauw samen met de medische sector mafia…waar de winsten aan de gevolgen geincasseerd worden naast maximale winsten aan de landbouwgiften.

  Alles global management familys verborgen als adel en eliten in de commonwealths voor het chinese reik en wij Arm. Managen per moord plunder terrrorismen genociden bedrog Slaaf houderij ziekmakingen vernederingen en chronische Volken en Kinder verkrachtingen.

  http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/

 5. LS…
  Brutale flikkers zullen we maar zeggen met een psychopaten-plaat voor de kop zo dik als een stalen kluisdeur. Nu snap ik waarom ik Demmink daar op die dag zo moeilijk zag lopen. Was natuurlijk van voren en van achteren door Rutte en Hoefnagel genomen. Wat een onfris zooitje. Mag ik even een teiltje !!!

  1. LS…

   Ik mis nog een flikker en dat is Leo Schepman de Obamazuiger die er kippenvel van krijgt. ( De Stokoude (Pedo) Geilaard !)

Geef een reactie