3 Replies to “ONZE MONARCHIE IN TIJDEN VAN CORONA: DOOD- EN DOODZIEK EN LEVENSGEVAARLIJK”

 1. Zo werkt het dus in een dicta..democratie:

  Kamer: kabinet belemmert Kamerwerk door achterhouden Poch-stukken

  DEN HAAG (ANP) – De Tweede Kamer en justitieminister Ferd Grapperhaus dreigen opnieuw te botsen over het onderzoek naar de Nederlandse bejegening van de Argentijns-Nederlandse piloot Julio Poch. De Kamer eist een document op waaruit zou blijken dat het koninklijk huis al heel vroeg over de zaak is bijgepraat. Maar de minister liet vorige week weten dat hij geen stukken meer afgeeft zolang het onderzoek loopt.

  De Kamer kan zijn werk niet doen als het kabinet informatie achterhoudt omdat er een onderzoek loopt zonder einddatum, stellen zij. Dat laatste is volgens hen onvoldoende reden om het in de Grondwet vastgelegde informatierecht van de Kamer opzij te schuiven.

 2. In het eerste filmpje op deze site (link hieronder) zien we dat psychopaten niet door *buitengewone* intelligentie, wijsheid, zachtmoedigheid e.d. posities van macht en controle usurperen, maar door rücksichtslos en driedimensionaal (w.o. bewust beschadigende/vernietigende valse en walgelijke beschuldigingen zoals die door Fasseur tegen Nanda van der Zee) over lijken te gaan.

  https://www.express.co.uk/news/world/1279146/vladimir-putin-news-ve-day-warning-will-not-surrender-uk-russia-spt

  Psychopaten doen dit, gedreven door hun aberratie/’alien mindset’ die in essentie dezelfe is, *overal ter wereld* .
  We zien het bij Stalin en Putin evenzeer als bij de USA/GB ‘deep state’ en uiteraard de nepper dan nep massamoordenaars zich noemende “Van Oranje”.

 3. Het eerste dat psychopaten doen, is het uitschakelen van het *legale*, (met menselijke fouten, tekortkomingen e.d.) goed bestuur nastrevende staatshoofd (met een normale, door normaal menselijk geweten ingeperkte macht).
  Het volk valt dan als een rijpe appel in hun mand.

  Zo zien we dat (originele) keizer Lotharius 1, kleinzoon van de scheppend vormgever van Europa ONDER God (ONDER God = iets wat psychopaten niet ECHT, maar als ‘mask of sanity’ evt. wel gefingeerd, willen meemaken), Karel de Grote, zijn toevlucht moet nemen tot het klooster om niet door deze met robotmatige energie op macht en controle voor HENZELF uit zijnde vazallen/optelsom van ware krankzinnigheid te worden vermoord.

  Overigens zien we in de geschiedenis van Kain en Abel al, dat psychopaten in alle gezinnen geboren kunnen worden…..
  Het kan dus je zoon zijn of je broer, maar ook je zus of je moeder!

  De schade en chaos die deze (zich camouflerende) MONSTERS veroorzaken is zo krankzinnig, dat het niet te dragen/tolereren valt.

  We moeten gaan TESTEN. Je bent een rund, als je met vuurwerk stunt !!!

Geef een reactie