OP 3 FEBRUARI DIENT DE ZAAK VAN MICHA TEGEN DE VOLKSKRANT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK

NOG NOOIT VERTOOND: EEN LANDELIJKE KRANT NOEMT EEN COLLEGA-JOURNALIST ‘EEN PARANOIDE GEK’ EN ‘KONING VAN HET GEKKENHUIS’ EN ZEGT VERVOLGENS ALS VERWEER DAT HET HIER ‘EEN STIJLMIDDEL’ BETREFT * KOM MASSAAL OP 3 FEBRUARI [Kat – de Volkskrant Klacht] IN DE MIDDAG NAAR DE ZITTING, NADERE INFO VOLGT UITERAARD! * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE CORRUPTE, CRIMINELE EN STERVENDE LEUGEN-MEDIA EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN DE STICHTING [op te vragen via drsmkat@yahoo.com]

5 Replies to “OP 3 FEBRUARI DIENT DE ZAAK VAN MICHA TEGEN DE VOLKSKRANT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK”

 1. Als jood kan je natuurlijk niet anders Kat, maar je vergoelijkende witwasserij betreft het oorlog hitsende parasitisme waarmee een jodendom in hun fundament al duizenden jaren ten aanzien van de gojimwereld als duivelsaanbidders een machtshitsige demonenkleur heeft bekend, loopt nu wel erg vooringenomen gehersenspoeld de spuigaten uit. Zelfs de site waarop je regelmatig publiceert ziet Trump nog slechts als een metziza besneden trekpop waarmee de chosenites zich alvast machtsgeil het JWO kwijl van hun gojimbloed verslaafde porem hebben af te likken?! Ik roep je eveneens joodse collega hierbij dan ook op om via een schriftelijke bevestiging alhier voor een treffen een eerste stap naar mij toe te doen, waarna ik haar tijdens die bijeenkomst over een ambivalentie houding betreft haar kabbalistische wortels graag eens journalistiek uiteen getrokken dan wel compleet wetende & ontmaskerd naakt wens te zien exposen…

 2. Zelfs te lui om een nieuw filmpje te maken?

  Dat wordt lachen 3 februari voor de RvJ.Een klacht over een boekrecensie en over een artikel waarin je niet eens wordt genoemd. Dat ze je klacht in behandeling nemen is alleen bedoeld om zich als RvJ drie kwartier kostelijk te kunnen vermaken!

  1. Ze lachen als een boer met kiespijn. Weet je wel hoe hard ik gelachen heb toen Trump de verkiezingen won. De gehele Amerikaanse MSM zat te janken op TV. Hoe langer de soap doorgaat hoe groter de Schade voor ze zal zijn. Wie het laatst lacht lacht het best.Zie hoe de Amerikaanse MSM elke dag met de steeds grotere onzin komt om het tij te keren. Helaas voor de MSM heeft het juist het tegenovergestelde effect. De leugens zijn zo duidelijk dat er steeds minder mensen in trappen.

 3. Wat te denken van de 25.000 doden van Dresden?

  Je gooit dus, moreel debiel, het goed in deel blockbusters (overgoten met honderdduizenden liters fosfor en napalm) verspreide equivalent van 4-6 Hiroshima bommen op een overlopend vluchtelingen- en oorlogsgewondenkamp (waar ook nog eens 20.000 eigen militairen als krijgsgevangenen worden vastgehouden….’so what’: we vertellen die achterlijke muizenouders gewoon dat die zijn omgekomen bij het Ardennenoffensief, gaan ze daar maar lekker bloemen leggen ‘gullible fools’) en daarna ga je zeggen dat er 25.000 doden zijn gevallen……

  Leuk voor de schaarse “overlevenden” die precies weten wat zich daar heeft afgespeeld……’so what’

  1. Koude oorlog was reeds in volle gang, eerste oorlogsjaren ’40 -’41 -’42 en ’43 kwamen de geallieerden op de knieën smeken om meer Stalin-power.
   ’44 al was duidelijk dat de oorlog gewonnen was, pure logistiek. Het eind van de oorlog kwam bijna te vroeg niet voor Dresden, men zette de foot-prints als waarschuwing naar Stalin.

   ‘Kijk eens even goed waartoe wij in staat zijn,’ daarnaast had men de domino theorie uitgevonden.
   Europese koloniaalmachten wankelden wereldwijd, in het Britse rijk ging in 1945 nog steeds de zon niet onder.
   Japanse keizerrijk lag op de knieën, De keizer zelf wist het waarschijnlijk niet (decadentie), er waren reeds vergevorderde capitulatie onderhandelingen gaande de bommen op de Japanse steden dienden geen enkel doel dan alleen de ‘military power’ van dat moment te demonstreren.

   Op het mondiale schaakbord worden pionnen als eerste geofferd.

Geef een reactie