OP DE ‘ECHTE’ KONINGSDAG: GELE HESSER GROENENDIJK OMRINGD DOOR CORDON VAN POLITIE TIJDENS DE FAKE-KONINGSDAG

EIGENLIJK ZOU 30 APRIL EEN CONTRA-KONINGSDAG MOETEN WORDEN TER ERE VAN JULIANA TOEN HET ALLEMAAL NOG LEUK EN GEZELLIG WAS * WEBISTE VAN GELE HESSER EN VADER VAN 3 BURGERPRINSESSEN GROENENDIJK

WAAR WAS MABEL ‘GEORGE SOROS’ WISSE SMIT OP KONINGSDAG? ER IS GEEN INFO OVER TE VINDEN * IS ZIJ NU OFFICIEEL ERKEND ALS TE GROOT AFBREUK-RISICO VOOR DE MONARCHIE?

3 Replies to “OP DE ‘ECHTE’ KONINGSDAG: GELE HESSER GROENENDIJK OMRINGD DOOR CORDON VAN POLITIE TIJDENS DE FAKE-KONINGSDAG”

  1. Zo ziet radicalisering er uit. De koning verantwoordelijk houden voor het feit dat je je kinderen niet mag zien. Het is even tragisch als aandoenlijk.

  2. Groenendijk zijn links en rechts snel bijeengesprokkelde kijk op psychopathie, vermoedelijk deels DSM-V, kan beter meteen vergeten worden.

    De ‘adapted compensated psychopath’ is totaal niet impulsief, maar een pure evil *proactief* agressieve-, militair tactische en strategische (soms over het graf heen) planner.
    De bedoeling is om (binnen de mogelijkheden van het betreffende exemplaar) zo groot mogelijk kwaad aan te richten.

    Van instabiliteit, neurose of (laat staan) psychose is geen sprake, tenzij er verder wel sprake is van *meervoudige stoornis* , waarbij psychopathie steeds de diepste is.

  3. Laat die mafketel van een Groenendijk eens uitleggen wat de Koning in godsnaam met zijn kinderen te maken heeft. En wat lezen we weer op zijn site? Ja hoor: Stop chemtrails onmiddellijk.

Geef een reactie