OP DE HOEK VAN DE STRAAT STAAT EEN NSB’ER…

CHRIS KLOMP: ‘DE BESCHULDIGINGEN VAN MICHA AAN HET ADRES VAN JORIS DEMMINK ZIJN VEELAL NIET ONDERBOUWD‘ * WE KUNNEN HEM NIET OM UITLEG VRAGEN WANT HIJ WEIGERT CONTACT MET MICHA, HIJ WIL HEM RUSTIG KUNNEN BELASTEREN IN ZIJN KRANT ZONDER TE WORDEN ‘LASTIGGEVALLEN’ MET ‘VERVELENDE VRAGEN’

Noot: Micha is altijd tegen elke vorm van geweld geweest en zal dat altijd blijven.

2 Replies to “OP DE HOEK VAN DE STRAAT STAAT EEN NSB’ER…”

 1. En door die irritante NSB’ers uit domheid, mensen die, overtuigd geraakt van de geweldige verlichte inzichten van (voor sommigen) vreemd biologerende Mussert, met Volk en Vaderland stonden te venten op de hoek van de straat, teveel voor het voetlicht te brengen, wordt de aandacht afgeleid van de schimmige/verholen echte touwtjestrekkers, die tot op de dag van vandaag helemaal nergens van overtuigd zijn, maar wel van de ijzeren wil tot puur narcistische absolute macht en controle voor de ‘alien mindset’.
  Met de ‘gullible fools’ als een soort muizen voor de kat of “klompjesdragers” voor überverzetsheld en USA/GB zetbaas Bernhard.

 2. Micha is altijd tegen elke vorm van geweld geweest en zal dat altijd blijven.
  ———————————

  Dan ben je in principe medeplichtig aan de proactieve gruweldaden en de heerschappij van een relatief klein clubje psychopaten.

  Deze ware krankzinnigen krijg je zonder (wat mij betreft wel goed gericht) reactief/defensief geweld niet uitgenomen namelijk.

  En het stopt niet, niet vanzelf.

Geef een reactie