OP DREMPEL 2019: NA ERIC DONK OOK EINDE CHRIS KLOMP NA FULL EXPOSURE ALS NAZI-STYLE PEDO-COLLABORATEUR

WINNING WINNING WINNING UNTIL WE GET TIRED OF WINNING: DE VIJANDEN VAN MICHA BLIJVEN EEN VOOR EEN DOWN GAAN! * STEUN DE STRIJD TEGEN HET ULTIEME KWAAD EN VECHT MET MICHA TEGEN DE PEDOFIELEN!

NO FURTHER QUESTIONS: NADAT CHRIS KLOMP NET ALS ERIC DONK MICHA JAAR IN JAAR UIT TERRORISEERDE EN STALKTE IN OPDRACHT VAN DE KINDERVERKRACHTERS IS HET NU OVER EN UIT VOOR DE ‘CRIME-REPORTER’ * TAL VAN DELICTEN TEGEN MICHA BLEVEN ONBESTRAFT DOOR DE BESCHERMING VANUIT JUSTITIE MAAR ZOALS HET ALTIJD GAAT MET HET ULTIEME KWAAD: HET EXPOSET EN VERRAADT ZICHZELF

4 Replies to “OP DREMPEL 2019: NA ERIC DONK OOK EINDE CHRIS KLOMP NA FULL EXPOSURE ALS NAZI-STYLE PEDO-COLLABORATEUR”

 1. Nou, Kat. Nu heb je die Klomp te pakken hoor. Kan natuurlijk echt niet, een journalist die wel weet waar hij over praat en dat ook nog aantoont met bronnen. Moeten we niet willen met zijn allen! PS: hij was toch al lang down?

 2. Justitie is volledig in handen van pedocriminelen. Die beperken zich niet alleen tot het seksueel misbruiken van baby’s en kinderen, nee, ze mogen van justitie ook ongestraft hun zakken vullen met diefstal en frauduleuze praktijken om hun netwerk in stand te houden.

  En, o ja, de noorderling Chris is ook goed bekend bij de rechtbank Noord-Nederland. Hij zal ongetwijfeld weten van het netwerk van neo-nazi’s in gereformeerd vrijgemaakte kring. Lees over The Pink Swastika http://www.thepinkswastika.com/6901/6801.htmlen de oprichter van de SGP die vond dat de nazi’s door hun god zijn gezonden (om o.a. de Joden te straffen).

  Zo kon het gebeuren dat de Jood Albert Katoen van het Waterbedrijf Groningen de rekeningen moest betalen van zijn individuele huurders die, allen beschikten over een eigen watermeter. En de rechtbank van Groningen dat allemaal prima vond. Maar wat er echt achter zit is dat Katoen weet heeft van de seksuele voorliefde voor kinderen van (voormalig) justitiële ambtenaren die persoonlijk betrokken zijn bij landelijk bekende zedenzaken (waarvoor vaak patsy’s zijn veroordeeld) en daarom kapot moest.

  Maar daar horen we Chris Klomp niet over, want hij mag daar niets over zeggen. En hetzelfde geldt voor Rob Zijlstra van het Dagblad van het Noorden die exact weet wie er bij dat pedocriminele netwerk binnen justitie in Noord-NL zijn betrokken. En het geldt ook voor de eindredacteur Richard Klunder van RTV-Noord die de persoonlijke beschermheer van Riekie Gladys te Boekhorst (vroeger aka Job te Boekhorst lijkt te zijn, de ‘eigenaar’van escortbureau He & She. En de beschermheer van René Dijkstra, de nep-tandarts uit Bedum. De diploma, titel- en AGB-fraudeur die NIET (nee echt niet) naar Gambia ging voor kinderneukseks maar om in mondjes te boren. De heren journalisten verzwijgen voor hun lezers dat ze gedocumenteerd op de hoogte zijn van fraude en corruptie. En maken zo zelf, gewild of ongewild, ook deel uit van het pedocriminele netwerk.

  1. Van Woudenberg heeft weer zoveel zitten fantaseren, dat hij de lasterpraat over een Groningse tandtechnicus moet stoppen en rectificeren.

   ‘De Fries publiceert op eigen websites kwalijke teksten over de man, die zich tandarts noemt maar feitelijk tandtechnicus is, een onbeschermd beroep. Ook diens familie wordt aangepakt. Eerder kreeg hij van de strafrechter al een werkstraf van veertig uur opgelegd. Die veroordeling stopte de man niet.’

   ‘Na de veroordeling in maart 2018 verschenen weer dergelijke artikelen, maar nu op een andere site van de Fries: ‘deverdachtedoodvanjantjewiersma’.
   Op die website werd Mondzorg Noord beschuldigd van valsheid in geschrifte, computervredebreuk en goede contacten met onder meer justitie en politie. De tandtechnicus zou niet alleen voor dief en fraudeur zijn uitgemaakt, ook zijn zoontje werd op de pagina omschreven.’

   https://www.rtvnoord.nl/nieuws/202674/Fries-moet-lasterpraat-over-Groningse-tandtechnicus-stoppen-en-rectificeren

Geef een reactie