OP NAAR 23-9: OOK MSM MOETEN NU ERKENNEN DAT DE ECONOMIE IS OPGEGEVEN…

… ALLEEN DE IDIOTEN VAN DE TELEGRAAF BLIJVEN NOG RONDDOLEN DOOR LALA-LAND: ‘AHOLD ZIET WINST GROEIEN’ EN ‘RABO PROFITEERT VAN ECONOMISCH HERSTEL’ * ZELFS DOW JONES SPREEKT NU VAN EEN ‘UGLY DECLINE’ VOLGENDE WEEK * ZEROHEDGE: ECONOMIC CRISIS GOES MAINSTREAM
[wp_ad_camp_1]
Ook al zou ik willen doorgaan met deze site na 23 september, ik zou het waarschijnlijk niet eens kunnen. Want de wereld zal er dan totaal anders uitzien. Zelfs de meest propagandistische media van de MSM zoals MarketWatch van Dow Jones kunnen niet langer mooi weer spelen en spreken van een beurscrash volgende week. Bij De Telegraaf gooien ze er -op weg naar de 0 Euro- nog een schep propaganda bovenop. Alles is verloren. We gaan weken tegemoet die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Advies aan de lezers van deze site: denk nog alleen aan het behoud van uzelf en uw naasten. Stop ogenblikkelijk met alle acties en activiteiten ten dienste van de Staat of de gemeenschap. Zorg voor contant geld. En kijk vooral niet naar het NOS Journaal. Nog iets meer dan een maand te gaan.

6 Replies to “OP NAAR 23-9: OOK MSM MOETEN NU ERKENNEN DAT DE ECONOMIE IS OPGEGEVEN…”

 1. Er is aardig wat onderzoek nodig, om überhaupt te begrijpen wat propaganda is.

  Niet alle definities zijn volledig, maar hier is er een ter inzage:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Congregation_for_the_Evangelization_of_Peoples
  Sacred Congregation for the Propagation of the Faith (Sacra Congregatio de Propaganda Fide)

  Propaganda Fide is dus een te overwegen term.
  _________________________________________
  Hoe dit werkt in de Nederlandse kranten?
  Simpel, de Nederlandse propaganda verzwijgt alles wat relevant is.

  Dat deden ze voor, tijdens en na de Tweede wereld Oorlog, want dit was de waarheid die de kranten en andere journaals in dit land verzwijgen:
  http://liberalslikechrist.org/Catholic/Hitlersfaith-1.html
  Hitler was Rooms Katholiek in de eerste plaats, maar Anton Mussert was dat niet. Als Antoine Mussert had geweten, uit de krant, dat Adolf Hitler een Rooms Katholiek was, dan hadden we geen NSB gehad.
  ***********************************************

  Ik zou het op prijs stellen, dat een eventuele lezer van dit commentaar nu ook begrijpt waarom de Rode Paus, de Prefect van ALLE propaganda, dit commentaar begon. Niet ALLE? O, Adolf Hitler was en is anders het dooddoenertje van alle kranten, journaals en propaganda gereguleerd onderwijs! Hitler was een irrelevante marionet, acteur, in de een politieke realiteit die eigenlijk geen fictieve leugenverhaal behoeft, die net als ELKE Rooms Katholiek.

  De kranten verzwijgen de werkelijke feiten over elke oorlog, want wie anders dan ondergetekende zal de waarheid beweren over Pol Pot, waarbij de Rode Khmer zich ontmanteld als Rooms, want Pol Pot begon als Rooms Katholieke docent in een Boeddhistisch land, Birma. Nu zijn Vietnam en Birma niet Boeddhistisch meer, nu zijn de rooms…
  http://www.reformation.org/vietnam.html

  Micha zegt dus rake dingen, die de kranten zich beter aan zouden kunnen trekken. Want als men de realiteit gaat vergelijken met de kranten, kan men veiliger sprookjesboeken gaan lezen. Politie vangt geen boeven, politie onderhoudt een systeem van slavernij voor het Vaticaan, stal al ons zilver in de jaren ’50, ontwapend de mannen om hen gemakkelijker slachtoffer te maken van misdaad.

  Liegende kranten, als dit volk uw leugens gaat zien, ik kan veiligheid van die fantasten niet garanderen!

 2. Laten we ook het door overheidsbeleid (CO2, de maatregelen tegen/van Rusland, zéér kostbare millieuvoorzieningen en daarbij o.a. niet mogen uitbreiden om dit nog moeizaam te kunnen financieren, tegenwerking op alle fronten door een woud van regelgeving en onmenselijk starre/empathieloze ambtenaren enz. enz.): bij gezinsbedrijven met koeien en varkens niet vergeten.

  Keiharde arbeid van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en dat levert dan 50.000 – 100.000 Euro verlies per jaar op en een onoverzienbare schuldenberg bij de bank.

  Deze duizenden gezinnen worden rechtstreeks (achter onze rug) geworgd en onze voedselvoorziening wordt zo stilletjes willens en wetens ernstig in gevaar gebracht.

  Psychopaten = rokende puinhopen…….

 3. LS…

  Ik weet niet wat het met jou doet Micha maar jammer genoeg is dit blog vergeven van de satanische / fascistische / zionisten /bilderberg / nep-overheids kontenkruiperparasieten – pedo-lovers ! Ik zou zeggen, denk vooral aan je eigen gezondheid en welbevinden en laat deze a sociale en verloren zielen in hun eigen stront gaarkoken. Ze verdampen vanzelf. Ga voor je eigen clean-up. Je weet zelf wel wat bij jou past ! Ik zou zeggen: Geluk er mee !

Geef een reactie