OP NAAR 3 JUNI: HHC MAAKT GEHAKT VAN MARCEL VERVLOESEM EN ZIJN ‘BELOFTE’ INZAKE DE DEMMINK-TAPES

HET ‘GROTE EVENT’ VAN 3 JUNI ZAKT ALS EEN KAARTENHUIS IN ELKAAR * ADVOCAAT MARTIN DE WITTE SPEELT ZEER WAARSCHIJNLIJK VALS SPEL EN LIGT IN BED MET DEMMINK, FRED TEEVEN MAG OPEENS ZIJN MOND HOUDEN NU NU LIGT ER OOK EEN BOM ONDER MARCEL VERVLOESEM EN ZIJN MORKHOVEN-WERKGROEP: ‘HET ZIJN CRIMINELE AANDACHTSTREKKERS’ * LEES HET HELE VERHAAL OP HHC

EXTRA: TON HOFSTEDE BEVESTIGT WAT MICHA AL JAREN SCHRIJFT: JORIS DEMMINK EET BABY’S * HORROR, HORROR, HORROR IN HOLLAND

[wp_ad_camp_1]

En het gaat nog een stapje verder dan “gewoon” sexueel misbruik. Kan dat? Ja, ze willen de baby’s ook nog eten 15. Alsof het over het eten van kikkerbilletjes gaat worden er recepten uitgewisseld: “Yes, his thighs and butt cheeks would be fantastic for Easter” Zo ziek zit deze pedo-wereld in elkaar 16. En daarmee is Micha Kat aanzienlijk meer geloofwaardig dan onze liegende ministers die alles ontkennen of het zich niet meer kunnen herinneren. Dit soort perversiteiten en parafilieën gebeurt echt.

5 Replies to “OP NAAR 3 JUNI: HHC MAAKT GEHAKT VAN MARCEL VERVLOESEM EN ZIJN ‘BELOFTE’ INZAKE DE DEMMINK-TAPES”

 1. “”ADVOCAAT MARTIN DE WITTE SPEELT ZEER WAARSCHIJNLIJK VALS SPEL””

  Lijkt me eerder dat er clowns op die zaak afkomen, die afbraak doen aan het hele circus die allemaal een stukje aandacht willen, en vrolijk hebben spitten op het internet.

  En daar moet je als advocaat wat van gaan brouwen ……..

  Maar misschien kan je advies geven qua advocaat, aangezien je er al tien hebt versleten.

  Overigens stoorde Lenskink zich destijds ook aardig aan je grappen en grollen over zijn advocate destijds, aka hij was not amused.

  Niets van geleerd waarschijnlijk ………

 2. Bij Dresden lagen tienduizenden (!)kinderen en kinder-vluchtelingetjes en die waren al gegrild.

  Je moest alleen nog herkennen dat de knalrode vormeloze hoopjes als “manna uit de hemel overvloedig op aarde gesmeten” ooit kinderen geweest waren.

  Ja mensen, psychopaten zijn grenzenloos tot alles in staat en moeten vooral bij de gewapende overheden internationaal geweerd/uitgenomen worden.

 3. Niet alleen tikt Kat alleen nog maar stukjes over zichzelf, hij verwijst ook voortdurend lui naar andere blogs, meestal van de ‘usual suspects’. Als het Steve Brown niet is, dan wel die baggersite van Niburu.

  Zo’n HCC neemt dan nog de moeite om een paar dingen op te zoeken, maar dat stadium is Kat allang gepasseerd.

  En wat haalt hij er dan uit? Natuurlijk een stukje over pedo’s die baby’s zouden eten. Waarvan Kat dan weer maakt dat Demmink baby’s eet. Dat staat er natuurlijk niet, maar zo gaat de kettingreactie in het hoofd van Kat.

 4. Ik voorspelde al eerder dat de video’s van de voor kindermisbruik veroordeelde Vervloesem fake zijn. Zelfs doorgewinterde complotters als Hofstede en Myra beginnen dit door te krijgen.
  Micha heeft geen last van feiten en verzint vanuit zijn pedoseksuele psychose nieuwe feiten: Demmink eet baby’s en wisselt recepten voor het bereiden van baby’s met andere babyeters uit.

  Het ziektebeeld wordt ernstiger.

Geef een reactie