4 Replies to “OP NAAR HET BINNENHOF WAAR WE NAZI RUTTE EN ZIJN PEDO-JUNTA ZULLEN VERJAGEN!”

 1. Oh, doet Jensen het nu opeens weer heel goed? Maar die was toch controlled opposition? Dus wat is het nou? Weten jouw hersencelletjes van elkaar wel wat ze doen?

  En ja, haal Dienie er lekker bij, dan kunnen we weer lachen. En misschien kan ze deze keer dan de groene marsmannetjes oproepen om ons te komen helpen…

 2. Kansloze actie van een handvol 5G gekkies, die menen ons te moeten waarschuwen voor straling, maar nog niet eens het verschil kennen tussen een 5G mast en een A2000 mast.

  1. Ha, ja, de ernstig verwarde Erik Groenendijk staat in één van zijn recente filmpjes op een luchtalarm te wijzen als zijnde één van de gevaarlijkere moderne stralingsdevices. De arme sukkels weten van gekkigheid niet meer waar ze mee bezig zijn.

 3. Micha hoopt op een woedende menigte die dinsdag het Binnenhof gaat bestormen maar dat zal, zoals dat geldt voor al zijn voorspellingen, uiteraard niet gebeuren.
  Hij zal er zelf ook niet zijn, omdat hij weet hier direct door Justitie te zullen worden opgepakt. Zijn vriendin Dienie Wakker ziet er ook weinig in. Ze denkt dat men beter kan filosoferen over de mogelijkheid van een demonstratie. Die geestkracht die daarmee wordt losgemaakt zal het Binnenhof welzeker doen instorten.

  Jammer Micha, het gaat weer niet gebeuren.

Geef een reactie