OP WEG NAAR DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN EN HET SLEEPWET-REFERENDUM

RUTTE EN ZIJN PEDO-VRIENDEN VERWOESTEN ALLES EN NEMEN ONS ALLES AF: HET REFERENDUM, ONZE KINDEREN, ONZE GEZONDHEID, BITCOINS EN ONS GELD, ONZE VRIJHEID VAN MENINGSUITING, ONZE STROOM, SINTERKLAAS EN ZWARTE PIET, ONS INTERNET, ONZE WONINGEN… HET IS EEN GROTE SATANISCHE HEL

5 Replies to “OP WEG NAAR DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN EN HET SLEEPWET-REFERENDUM”

 1. “Het allergrootste alternatieve medium van Nederland”, hilarisch!!
  Zelfs naar Rogier Hop kijken nog meer mensen, zeker nou de Microsoft Helpdesk ook mee kijkt 🙂

 2. Micha, je moet toch eens wat vaker op GeenStijl kijken want daar worden Rutte, Pechtold en nog een berg politici toch regelmatig keihard aangepakt en het aantal reaguurders is een stukkie groter dan hier. Maar dat komt ongetwijfeld ook door het realiteitsgehalte van de artikelen.

 3. Micha blijkt in de gaten te hebben gekregen dat zijn ranzige site weinig bereik heeft. Als zijn berichten door 10 mensen regelmatig worden gezien lijkt me dat een adequate schatting.

  Overigens, Micha spreekt in zijn berichten steeds in de wij-vorm, waarmee hij suggereert samen te werken met anderen. De werkelijkheid is dat we met een berooide sloeber te maken hebben die moederziel alleen zijn herspinsels op het internet pleurt vanuit de slaapzaal van de daklozenopvang.

  Micha is een trieste eenzame psychotische man die we alleen maar opname kunnen toewensen. Helaas zal deze zorgmijder zich daar tot zijn dood tegen blijven verzetten. Het is triest dat overheid en GGD daar niet een helpende hand bieden.

 4. ……en ze proberen van de wereld 1 groot Dresden te maken door op een totale nucleaire oorlog aan te sturen.

  Maar psychopaten van het type Winston Churchill en Bernhard zur Lippe B. zijn niet de ware ‘culprits’.
  De normale mens weet alles beter, bekleedt dus deze gestoorden met macht en controle en weigert te TESTEN EN UIT TE NEMEN.

Geef een reactie