OP WEG NAAR HET FASCISME: NEDERLAND VOORBEREID OP ‘CORPORATOCRATIE’

JACK DE VRIES EN HILL & KNOWLTON SLAAN WEER TOE: ER KOMT NU EEN ‘DEBAT’ OVER HET ‘SCHRIJVEN VAN WETTEN’ DOOR DE BANKEN-MAFIA * DIT DEBAT IS ZOGENAAMD A CHARGE, MAAR IN FEITE BEDOELD HET VOLK KLAAR TE STOMEN VOOR EN TE LATEN WENNEN AAN DE ‘CORPORATOCRATIE’: HET LAND BESTUURD DOOR DE GROTE BEDRIJVEN

[wp_ad_camp_1]

Het is tegelijkertijd totaal voorspelbaar maar ook behoorlijk subtiel. Naar buiten brengen dat ING een wet heeft geschreven waar het zelf tientallen miljoenen voordeel van heeft (zogenaamd als ‘schandaal’) met als doel het Nederlandse volk te laten wennen aan bestuur door de mega-concerns. Hoe krankzinnig en fake deze hele berichtgeving en de aansluitende ‘commotie’ is, blijkt wel uit het feit dat Dijsselbloem nog juist voor het ‘losbarsten’ van het ‘schandaal’ ING heeft benoemd tot bank van de Staat. Steeds maakt de NWO weer gebruik van dezelfde strategie: het via de MSM naar buiten brengen van ‘schandalen’ met het enkele doel aldus ’tolerantie’ te scheppen bij het volk dat steeds hoort ING schrijft wetten. De menselijke natuur, dat weet Jack de Vries als geen ander, zit nu eenmaal zo in elkaar dat als je iets maar genoeg hoort je het gaat accepteren als norm. Denk aan de vluchtelingen-tsunami. De pedo-schandalen. Massa-ontslagen. Wat worden we gefuckt en bedrogen! Het is niet meer te bevatten. De enige way out is een revolutie. En wel zo snel mogelijk.

2 Replies to “OP WEG NAAR HET FASCISME: NEDERLAND VOORBEREID OP ‘CORPORATOCRATIE’”

  1. Een door de ‘alien mindset’ van ‘dead inside’ (daarbij zo mogelijk ‘pure evil’ inspelend op je verachte empathisch vermogen) georkestreerde AANVAL merk je vaak pas op als het mes diep in je rug zit. Psychopaten strijden niet met open vizier in uniform. Terwijl je ogen breken, ben je ‘flabbergasted’:

    https://buergerstimme.com/Design2/2015/11/passauer-parallelwelten/

    ‘You WILL be stabbed in the back sooner or later in ways you can’t begin to imagine’

  2. En wie willen hun “medemens” PROACTIEF ‘fucken’ en bedriegen tot de dood erop volgt en daarna ook nog?

    Ondertussen wil Erdogan de grondwet dusdanig wijzigen dat de president oppermachig wordt (een soort dictator) en hij gaat de Koerden allemaal LIQUIDEREN.

    Psychopatentest dringend noodzakelijk?!

Geef een reactie