OP WEG NAAR PEDO-PRINSJESDAG 2016: DIT IS WAT RUTTE EN GEORGE SOROS VOOR NEDERLAND IN PETTO HEBBEN

KONING WILLEM OP PRINSJESDAG OVER DE ‘MULTICULTURELE SAMENLEVING’ EN DE ‘PLICHT’ VAN DE NEDERLANDERS ‘OPEN TE BLIJVEN STAAN’ VOOR ANDERE CULTUREN…

Parijs, september 2016. Binnenkort in uw theather. Of liever: in uw tuin, op uw toilet en in uw dochters. Hieronder het vervolg, nu zoals gefilmd deze week in Duitsland:

6 Replies to “OP WEG NAAR PEDO-PRINSJESDAG 2016: DIT IS WAT RUTTE EN GEORGE SOROS VOOR NEDERLAND IN PETTO HEBBEN”

 1. De Nederlanders moeten open staan voor homohuwelijk, kinderbruiden, Sharia, Gay Pride optochten in de hoofdstad, standbeelden voor landverraders, ontwapening, slavernij, een leger op buitenlandse missie zonder munitie, heidens Allah Oe Akbar geschreeuw vanaf Minaretten, onderwijs dat atheïsme beoogd, moorden en sabotage op alle vormen van protestantisme, martelen van dieren voor de voedingsproductie, verbod op klompen in de bouw, gouden handdrukken door graaiers, journalisten die slechts propaganda maken voor buitenlandse partijen, inquisitie betaald door de zorg sector, vernietiging van de middenstand, enzovoorts enzovoorts.

  Och, die rellen zijn niet zo’n probleem.
  Helaas weten die buitenlanders niet wie de klootzakken zijn, dus we moeten ze helpen als het hier begint!

 2. Geliefde geen gekiefde natuurlijk, want psychopaten houden van sociale mensen en cultuurliefhebbers zoals u.

  Echt waar, de polygraaf bevestigt het.

  Psychopaten staan immers bekend om hun grote verantwoordelijkheidsgevoel, tederheid, inlevingsvermogen, empathie en object-liefde.

 3. De gruwelmoordenaars (althans die ijskoude mentaliteit of ‘mindset’) van cultuurstad Dresden hebben het goed met de door hen zo gekiefde (……) Europese cultuur voor.

  Het zijn cultuur wondertjes….

 4. Psychopaten veroorzaken (emotioneel/moreel debiel) kenmerkend rokende puinhopen en lijkenbergen.

  En ze laten zich er steevast buitenissig (op het walgelijke af) goed voor betalen…….

Geef een reactie