OP WEG NAAR PRINSJESDAG 2018: 10 VRAGEN AAN ERWIN LENSINK -EN 10 ANTWOORDEN

EXTRA EN BREAKING: CRUCIALE IVANA-UPDATE! DE NIEUWE REGERING VAN MALEISIE IS DE EERSTE TER WERELD DIE EEN U-TURN MAAKT WEG VAN HET DESASTREUZE OLLONGREN-FAKE NEWS-BELEID * DIT GEEFT AAN DAT DEZE REGERING (MOHAMAD) OOK SERIEUS WERK MAAKT VAN DE IVANA-ZAAK ZOALS DEZE SITE ALS EERSTE ONTHULDE. VOORAL DOOR DE MISDADIGE ‘JOURNALISTIEK’ VAN DE TELEGRAAF ZIJN DE MOORDENAARS INMIDDELS GEVLUCHT.

1. Waarom wierp je nou precies acht jaar geleden de waxinelichthouder tegen de Gouden Koets?

Het was een gelijktijdige samenloop van omstandigheden. Er waren drie redenen. Ten eerste het onrechtmatige en criminele handelen tegen mij door politie Noord-Oost Gelderland en justitie sinds het plotselinge overlijden (zelfdoding) van mijn moeder op 28 april 2008 in Duitsland, met onder meer verboden uitlokkingspraktijken en het valselijk een inrichting inrommelen in 2009. Ten tweede, de DNA-kwestie om mijn zaak juridisch te legitimeren. Wilhelmina was immers een buitenechtelijk kind met de heer S.M.S. de Ranitz en Emma Zur Waldeck Pyrmont als natuurlijke ouders. Ik heb hierover een aanklacht ingediend wegens hoogverraad en oplichting bij de politie Lichtenvoorde op 14 april 2010. Waarom moest ik in 2009 wel verplicht – onder protest – mijn DNA afstaan en moeten honderdduizenden Nederlanders dit inmiddels ook voor de Nationale DNA-databank? Hiermee wilde ik de aandacht vestigen op de derde en belangrijkste reden of motief: het systeem van fiduciaire geldcreatie of geldcreatie uit het niets door particuliere systeembanken in Nederland en wereldwijd.

2. Hoe gaat het nu met je?

Op zich gaat het best wel waardeloos met mij. Verder wacht ik daarom de nieuwe ultieme bankencrash nu vooral maar af en hoe dit verder verloopt.

3. Waar verblijf je nu en hoe is dat?

Ik verblijf met een valselijk opgelegde RM (rechterlijke maatregel) in de Van der Hoeven Kliniek, Gebouw Wiersema (afdeling) in Utrecht. Dat verblijf is waardeloos en zonde van de tijd, net als de eerdere politieke detenties trouwens. Ik noem het een soort van modern concentratiekamp-achtige setting met fascistische kwakzalverij, waar zo ongeveer alle klachten afgewimpeld worden en het verblijf, de vrijheden en het voedsel redelijk saai, eentonig en slecht zijn.

4. Wat gaat er de komende tijd met je gebeuren? Welke zaken spelen er? Wat zijn je vooruitzichten?

Ik heb een overplaatsingsverzoek gedaan en wacht al tijden op geschiktere woonruimte. Mijn RM is daarom pas geleden onder valse voorwendselen weer verlengd door een valse partijdige rechter, die ik trouwens daarom heb gewraakt, net als de complete rechterlijke macht in een BOPZ procedure, die nep-rechtspraak blijkt te zijn continu.

5. Met wie heb je nu vooral contact?

Ik heb vooral contact met de circa vijftig medegedetineerden / gegijzelden / bewoners en circa honderd of honderdvijftig fascistische medewerkers in de Van der Hoeven Kliniek. Verder probeer ik nog contacten te onderhouden met mijn netwerk, al hoewel dat wat moeilijk en complex is hier.

6. Hoe zie je de wereld zich de komende tijd ontwikkelen?

Zoals ik al zei verwacht ik al tijden een nieuwe en nog grotere bankencrash dan in 2008. Ik had dit reeds lang verwacht, tussen de verschillende verkiezingen door leek mij het moment voor de banken en bewindvoerders, maar ik besef nu al een tijdje, dat de machtigen, superrijken, centrale banken, de systeembanken, de bedrijven en de multinationals dit zo lang mogelijk voor zich zullen proberen uit te schuiven. Onder meer via het systeem van QE (Quantitave Easing) van de Federal Reserve System in Amerika en de steunaankopen van de Europese Centrale Bank is dit de laatste jaren nog voorkomen, maar op een gegeven moment zal het onvermijdelijke instorten van de krediet- en schuldenbergen niet meer voorkomen kunnen worden. Verder zie je allerlei technologische NWO-achtige ontwikkelingen, waarvan ik fysieke registratiesystemen, zoals camera`s overal, vooral in de binnensteden en op autowegen en vooral contact loos en dus niet fysiek en/of contant betalen nogal huiveringwekkend vind.

7. Hoe zie je de toekomst van het Koninklijk Huis?

Ze lijken nog een vrij brede politieke steun in de Eerste en Tweede Kamer van de Staten-Generaal te hebben. Toch is het iedere keer een enorm moeilijke opgave om te komen tot een nieuwe erfopvolger, zo is de afgelopen tweehonderd jaar bijna continu gebleken. Daarom ben ik persoonlijk voor een democratisch gekozen Koningschap (of eventueel presidentschap of stadhouderschap of welke benaming je er ook aan geeft), waarbij het ambt dus voor iedereen in principe open staat, zoals de Grondwet ook eigenlijk voorschrijft. Volgens de Grondwet zou dit mijn in ziens ook direct kunnen. We zullen zien of het 250- jarig jubileum van erfopvolging in Nederland gehaald wordt of niet?

8. Hoe zou je de Nederlandse rechtstaat thans beschrijven?

Volgens mij is de rechtstaat non-existent, dus bestaat niet in Nederland. Als je het mij vraagt is Nederland eigenlijk meer een overblijfsel van een gematigde vorm van dictatuur (1813-1848) dan een vrije democratische rechtstaat. Er is thans en mogelijk al tijden teveel vriendjespolitiek (van bijvoorbeeld Joris Demmink, ex-Secretaris Generaal van Justitie), klassenjustitie en corruptie binnen de rechtspraak, justitie en politiek, waarschijnlijk al sinds de invoering van het Koninkrijk Der Nederlanden door Willem I in 1813-1815, als ik ook de 19de Eeuwse journalist Eilert Meeter en andere bronnen terug lees. De advocatuur en politie, als ook de reclassering in Nederland zijn hier medeplichtig, dus medeschuldig aan, is mijn persoonlijke ervaring. Ik bevind mij in een Kafkaiaanse toestand met oneerlijke, onrechtvaardige en mijn in ziens onrechtmatige flutrechtspraak. Na de Tweede Wereldoorlog is er wel een tijdelijke opleving van rechtstatelijkheid, democratie, tolerantie en vrijheid geweest door tendensen en ontwikkelingen in de samenleving en bijvoorbeeld vernietiging van de macht van de adel in Nederland door de Nazi`s. Daarom ben ik voorstander van (gedeeltelijke) juryrechtspraak, al zal dat in Nederland wellicht moeilijk in te voeren zijn.

9. Zijn er dingen waar je plezier aan hebt/vreugde aan beleeft?

Ik volg zijdelings nog het voetbal en zaalvoetbal. Het is al een tijdje geleden, maar ook aan het ijshockeytoernooi van de Olympische Winterspelen heb ik plezier gehad met het winnende Rusland en het spectaculaire stuntende Duitsland, alhoewel de voorronde-indeling naar mijn mening nergens op sloeg. Verder ga ik met enige regelmaat op verlof, als dat mogelijk is en de stad Utrecht in. Aan sporten beleef ik op zich ook altijd plezier, maar dit heb ik mede door omstandigheden al drie jaren niet meer fanatiek kunnen doen.

10. Wat wil je de lezers van ROL nog extra zeggen of meegeven?

Goed dat jullie alternatieve media als ROL en eerder KLOL (Klokkenluideronline) volgen! Mijn ervaring is dat de belangrijkste en grootste nieuwsmedia en actualiteitenzenders vaak of altijd belangen hebben om bepaalde zaken geen aandacht te geven of zelfs te verdraaien en bewust uit de media te houden. Check dus verschillende bronnen, doe onderzoek en wees kritisch of je nu de alternatieve media of Main Stream Media leest, bekijkt of volgt. Zie voor meer achtergronden en informatie ook mijn website www.erwinlensinkvrij.nl en vooral de volgende informatieve videofilmpjes:

9 Replies to “OP WEG NAAR PRINSJESDAG 2018: 10 VRAGEN AAN ERWIN LENSINK -EN 10 ANTWOORDEN”

 1. Reactie van Chris Klomp geeft aan hoe ziek en ver samenleving gezakt is. Criminalisering. Diezelfde figuren zouden in jaren 40 van vorig eeuw geschreven hebben: Kat is een Jood en daardoor crimineel, ellenlange strafblad en medeschuldig aan allerlei misdaden wereldwijd, hij moet in een kamp gestopt worden en vernietigd worden. HEIL de autoriteiten. Sieg Heil.

  Geen-enkel-verschil. Niets, nul.

  1. Van Chris bedoel je. En je vergelijking gaat mank. Lensink is namelijk gewoon veroordeeld. In tegenstelling tot Demmink, Schuiling en iedereen die hier zonder bewijs wordt neergezet als crimineel.

 2. Prettige bijkomstigheid is ook, dat psychopaten (zonder meervoudige stoornis) nooit verward overkomen.

  Maakte Prins Bernhard een verwarde indruk, toen hij op de voorste rij aanwezig was bij de herdenking van “Operatie Market Garden”???

  De meeste mensen realiseren zich vergaand onvoldoende of totaal niet, dat een dergelijke ijsbloedige, zich naar voren dringende kalmte, behalve het gevolg van een rustig geweten, ook het gevolg kan zijn van “de optelsom van ware (kern)krankzinnigheid” en helemaal geen geweten.

  De “mishandeling” van zijn oude (wordt hier mededogen geveinsd???) vader Lensink, kan het gevolg zijn van hoog oplopende emoties en meningsverschillen……iets wat een emotieloze (deze echter verraderlijk en veelal “echter dan echt” ACTERENDE) psychopaat/PROACTIEF kwaadwillende brainfucker vreemd is.

 3. het is natuurlijk makkelijker om de rechtspraak de schuld te geven dan toe te geven dat je zelf niet spoort.
  ————–
  Erg makkelijk. De Prins Bernhard meelopers, geven hun GRANDIOZE vergissing graag toe en zijn blij als ze terechte schadevergoeding aan hun slachtoffers kunnen betalen. Probeer het eens…..Chris.

 4. Duidelijk.

  Prins Bernhard BV is een psychopathocratie en vazalstaat van de USA/GB psychopathische ‘deep state’ (de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden en nu hun ‘hand-picked’ opvolgers), onder aalgladde en hardnekkige dekmantel van “vrije” verkiezingen, goed geïnformeerd door de NOS, de Telegraaf en het PB BV (m.n. geschiedenis) onderwijs.

 5. Lensink is een zeer verwarde man met een dik strafblad, onder meer voor de mishandeling van zijn oude vader, stalking, bedreiging en vernieling. Meer dan terecht dat hij gedwongen is opgenomen. Maar goed, het is natuurlijk makkelijker om de rechtspraak de schuld te geven dan toe te geven dat je zelf niet spoort.

 6. ‘Wilhelmina was immers een buitenechtelijk kind met de heer S.M.S. de Ranitz en Emma Zur Waldeck Pyrmont als natuurlijke ouders. Ik heb hierover een aanklacht ingediend wegens hoogverraad en oplichting bij de politie Lichtenvoorde op 14 april 2010’

  Zo gek als een deur.

Geef een reactie