OP WEG NAAR VAN WELL (4): EEN WAARSCHUWING VAN NICO VAN DEN HAM

NICO VAN DEN HAM ONTWIKKELT ZICH SNEL TOT EEN MEDE-STRIJDER EN A CHARGE-JOURNALIST VAN FORMAAT * DAT IS NOG EENS WAT ANDERS DAN DE BEDRIEGERS ERIC DONK EN MYRA DIE MAAR EEN BELANG DIENEN: HUN EIGEN

We hebben er eerder op gewezen. Om echt a charge te kunnen opereren in dit klimaat en te kunnen omgaan met de spanningen en uitdagingen van het ‘klokkenluider-schap’ moet je veel levenservaring hebben. Mensen als Steve Brown, Ton Hofstede en Nico van den Ham hebben zelf aan den lijve ondervonden wat het betekent te worden gemangeld door het systeem. Wij kunnen niet genoeg waarschuwen voor infiltranten als Eric Donk en Myra die over de ruggen van de slachtoffers op zoek zijn naar persoonlijk gewin. Vooral Myra met haar misselijkmakende tweets is een hinderlijke stoorzender. Voor deze mensen is het bestrijden van Micha belangrijker dan de zaak zelf. Wij hopen niet dat zij bij de Van Well-verhoren de zaak verder gaan lopen verzieken. To be continued!

3 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL (4): EEN WAARSCHUWING VAN NICO VAN DEN HAM”

 1. Eric Donk stuurde recent deze krankzinnige email. Als ik zo’n mail zou sturen zou er morgen een Europees Arrestatiebevel tegen mij worden uitgevaardigd. Dit geeft aan dat Donk wordt beschermd door Justitie:

  E.M. Donk Mar 10 at 1:01 PM
  To
  drsmkat@yahoo.com
  Message body
  “Misschien kan de dappere Eric Donk van JDTV hem opsporen en vragen stellen. We shall see!”

  Had je gewoon teveel gezopen of enorme spijt van je domme acties toen je dit schreef? Lachen trouwens dat laatste artikeltje waarin je zielig doet over hoe vd meer de verdediging moest neerleggen.
  Iedereen zal straks zien hoe het werkelijk zit en dat je gewoon een smerige fantast en een leugenaar bent……Michael Morgan!

  Gebruik mijn naam niet en beeldmateriaal niet om die stervende website van je mee te vullen.
  Je kan het NOS filmpje dat je nu geplaatst hebt betalen of verwijderen. Doe je geen van beide dan haal ik echt je site uit de lucht! Fokking loser.

  Als ik je ooit voor me zie breek ik echt je neus. Dat is geen bedreiging maar een belofte. Ik sta nu toch al in de Europese database voor geweldplegers, dankzij de wijze waarop jij Gerard vd Meer gesaboteerd hebt. In plaats van de rekening te betalen voor het gebruik van het materiaal van JDTVproducties, loop je om geld voor alcohol te bedelen. Ik weet niet of je het weet maar alcohol is een hard drug. Wie is er hier nu de echte junk? Ga nu maar snel weer een jankartikeltje schrijven over hoe ernstig je wel niet bedreigd wordt door JDTV en dat je daarom nog meer donaties nodig hebt om je problemen weg te kunnen zuipen. Wellicht kun je nog wat filmpjes maken van de lokale slijterijen als je er toch bent. Dan kun je straks ook de rekening voor het filmpje weer betalen als je niet meteen alles weg zuipt……Alcoholist!

  Ik hoop oprecht dat je een ongeneeslijke ziekte krijgt voor je verjaardag met je zielige laffe gedrag. Ik mocht tenslotte ook gewoon doodvallen van je. Je hebt hier bewust voor gekozen dus ga niet janken. Je wist al dat ik nooit stop tot ik klaar ben en voor jou maak ik echt geen uitzondering. In tegendeel zelfs! Jij bent mijn speciale projectje tot je helemaal stuk bent. Je hebt dit echt aan jezelf en je leugenachtige mentaliteit te danken. Ik ga er echt van genieten om je langzaam kapot te zien gaan. Verrader dat je bent! Die euro’s die je van me gejat hebt zijn allang op, maar nu ga je pas de echte prijs betalen! Gelukkig hoef ik bijna niets te doen, want je doet echt al een geweldige klus door jezelf zo kapot te maken. Heb je toch nog iets bereikt in al die jaren!

  Laat ik het duidelijk zeggen zodat er verder geen misverstanden over ontstaan.

  …Misschien kan je gewoon in de stront zakken en langzaam afsterven!

  Zowel hij als Myra hebben alles van mij geleerd en zijn mij van het ene op het andere moment gaan bestrijden zonder duidelijke reden. Dat maakt ze tot verraders. Wat Myra betreft speelt dat zij -laat ik het netjes houden- totaal is gefrusteerd als vrouw. Deze frustratie reageert ze af op mij. Zo walgelijk is het. Ze probeert nu ‘iets voor te stellen’ in de samenleving door de gaan lopen slijmen met ‘mr. Baybasin’. Dat de staat Isreal de hele Palestijnse bevolking uitmoordt, dat vindt Myra prima.

 2. Micha, hoe staat het met de keiharde bewijzen die je zou presenteren over het bezoek van Ibrahim El Bakraoui aan het Torentje van Rutte en de bezoeken die deze terrorist samen met van der Steur bracht aan de Pinokkio-bar in Praag?

  We moeten toch niet concluderen dat je die krasse beweringen allemaal uit je duim zoog?

Geef een reactie