OP WEG NAAR VAN WELL (5): MAAKT MINERVA-MAN VAN DER STEUR DE PLEITERIK NOG VOOR DE DEMMINK-VERHOREN?

DE ‘ELITE’ IS BEZIG ZICHZELF IN IJLTEMPO TE VERNIETIGEN * WIE HEEFT GEKOZEN VOOR DE LIST EN DE LEUGEN ZAL UITEINDELIJK HET ONDERSPIT DELVEN * IS VAN DER STEUR BANG TE WORDEN GENOEMD ALS LID VAN HET DEMMINK-NETWERK OP DE KOMENDE GETUIGENVERHOREN EN WORDT -SAMEN MET DE TELEGRAAF- ZIJN VERTREK VOORBEREID?

Hier het vierde deel van onze serie op KLOL uit 2012 in de opmaat naar de Van Well-verhoren. Het gaat over de Demmink-doden. Aan het lijstje kan in elk geval journalist Fred de Brouwer worden toegevoegd. En zet Pim Fortuyn en Theo van Gogh er ook maar op. En Els Borst. In the meantime lijkt het vetrek te worden voorbereid van Ard van der Steur, de Minerva-man die wellicht ook binnen de pedo-netwerken heeft geopereerd. Het kan moeilijk anders, want dat is precies de catch 22 van Justitie: ze moeten iemand uit het Demmink-netwerk benoemen om de beerput gesloten te houden, maar die mensen zijn ofwel zelf pedofiel ofwel zo incompetent dat ze om die reden niet te handhaven zijn. Of Steur tot de eerste of de tweede categorie behoort, doet er in feite weinig meer toe. De spanning richting Van Well-verhoren neemt met de dag toe. Wat doet Robert Bas? En Marcel Haenen? Gaan die ook nog vallen de komende weken? En Rutte zelf? To be continued!

Deel 1: Demmink gaf het zelf toe
Deel 2: Het Rolodex-onderzoek
Deel 3: Pedo-horror op het Binnenhof
Deel 4: Een waarschuwing van Nico van den Ham

Eén reactie op “OP WEG NAAR VAN WELL (5): MAAKT MINERVA-MAN VAN DER STEUR DE PLEITERIK NOG VOOR DE DEMMINK-VERHOREN?”

  1. De gestoorde fantast Micha Kat meent dat Joris Demmink Theo van Gogh, Pim Fortuyn en Els Borst heeft vermoord.

    Er zijn weliswaar daders gepakt die de moorden ook bekenden maar dat zijn details waar Micha zich niet door laat afleiden.

Geef een reactie