OP WEG NAAR VAN WELL (6): DE PINOKKIO-BAR

EXTRA: RUTTE SLAAT WERKELIJK ALLES QUA WANHOOP, LAFHEID EN KLEINZIELIGHEID OP REFERENDUM-PERSCO: HET INZETTEN VAN HET ‘WAPEN GERARD SPONG’ LIJKT DE ZWANENZANG VAN DE EU-PEDO-EN-PLUNDER-ELITE

Het staat vast dat Joris Demmink een frequent bezoeker was van de Pinokkio Bar in Praag waar minderjarige jongens konden worden misbruikt. Journalist Fred de Brouwer (2003, Panorama) verklaart (recent in het AD maar ook eerder): We zijn zelf in Praag geweest, waar de vaste chauffeur (Stefán Ficer, red.) en de eigenaar van jongensbordeel Pinocchio, Demmink direct van een foto herkenden. ‘Dat is de Hollander, een heel goede klant van Pinocchio,’ zeiden ze stellig en onafhankelijk van elkaar. Ik steek nog steeds mijn hand in het vuur voor deze bronnen. Mijn hoofdredacteur heeft mij verteld dat hij onder grote druk is gezet om dit verhaal in te trekken. Frank Leenders heeft verklaard dat Demmink in de Pinokkio Bar nog veel verder ging dat het ‘slechts’ verkrachten van kinderen: LEES VERDER OP KLOL

Deel 1: Demmink gaf het zelf toe
Deel 2: Het Rolodex-onderzoek
Deel 3: Pedo-horror op het Binnenhof
Deel 4: Een waarschuwing van Nico van den Ham
Deel 5: De Demmink-doden en Ard van der Steur

4 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL (6): DE PINOKKIO-BAR”

 1. Van die figuren (reactie op geennieuws):

  ===================
  Dergelijke flapdrollen zouden er in het bedrijfsleven op de kop uitgaan. In en in triest dat deze mensen zoveel kapot kunnen maken. Ook die dame met die sch(r)oeversopleiding die de baas is bij defensie. Ze kunnen er net zo goed een aap neer zetten.
  Het gaat er niet om wat je kan maar wie je kent.
  =====================

 2. Ja….nog behoorlijke heren en dames ambtenaren zijn vanaf 1945 stukje bij beetje vervangen door fundamenteel pervers tuig van de richel dat de ongerechtigheid helpt bevorderen.

  Kan niet anders, want een NEDERLANDS ambtenaar/wetsdienaar = met een normaal moreel besef, gaat zich natuurlijk niet medeplichtig maken aan horror-crime tegen de mens(elijk)heid “Dresden”….met als “nobel” doel een gevluchte en daarmee geabdiceerde voormalige (!) koningin en haar gedeserteerde extreem verraderlijke glibbergladde SS psychopathische schoonzoon aan een baantje als stadhouder van de USA/GB hier te helpen (i.p.v. het wettige vuurpeloton of ophanging na een correct -niet eenzijdig- uitgevoerd “Neurenberg”).

 3. “”De spanning richting Van Well-verhoren neemt met de dag toe.”””

  Na enkele optedens van v. Well is er nog niks gebleken dat hij nog met spannende informatie komt. Behalve dat van Well goed is voorzien is van allerlei aannamens die hij op de krochten van het internet heeft opgedoken.
  Deze hebben allen geen zak met zijn persoon te maken, en van Well zeer sterk de indruk dat hij totaal geen sterk persoonlijk verhaal heeft en vervolgens zijn zwakke verhaal gaat onderbouwen met roddels in de veronderstelling dat hij dan meer kans van slagen heeft.

  En het hele verhaal gaat meer de kant op gaat van afpersing, mede met zijn Bart van Well stiching hij in eerste instantie daar de aanvoerder is en na enkele maanden hij er vervolgens afscheid van neemt en hier vervolgens een ander persoon opzet (aka een katvanger)

 4. “”Mijn hoofdredacteur heeft mij verteld dat hij onder grote druk is gezet om dit verhaal in te trekken””

  De hoofdredacteur had hier zelf een handje in, hij had een eerdere zaak waarbij eenzelfde context werd gebruikt deze had hij verloren, en besloot daarom niet weer voor de rechter te komen wegens misplaatste context.

Geef een reactie