OP WEG NAAR VAN WELL (8): DE NETWERK-TAPES

ONZE VOORMALIGE JUSTITIE-BAAS IS NIET ALLEEN EEN KINDERVERKRACHTER, MAAR OOK EEN PSYCHOPATHISCHE SADIST DIE SEKSUEEL GENOEGEN PUT UIT HET (DOOD)MARTELEN VAN KLEINE KINDEREN

Als ik me het goed herinner zijn de uitzendingen van Netwerk veilig gesteld door Wim Dankbaar. Het archief voor Beeld en Geluid weigerde ze af te staan. Welke truc Dankbaar heeft toegepast staat me niet meer volledig bij.

[wp_ad_camp_1]

We komen thans bij het spannendste en meest ‘litigieuze’ deel van het Demmink-dossier. Horen we in de unieke uitezending van Netwerk uit 1998 (wat een andere wind waaide er toen nog door de journalistiek!) de stem van Joris Demmink die kinderen bestelt en zelfs beschrijft hoe hij een jongetje anaal penetreert wat ‘veel pijn deed?’ En als we niet Joris horen, welke ‘topambtenaar’ met de naam Joris horen we dan? LEES EN KIJK (EN HUIVER) VERDER OP KLOL

Deel 1: Demmink gaf het zelf toe
Deel 2: Het Rolodex-onderzoek
Deel 3: Pedo-horror op het Binnenhof
Deel 4: Een waarschuwing van Nico van den Ham
Deel 5: De Demmink-doden en Ard van der Steur
Deel 6: De Pinokkio-bar
Deel 7: De aangiftes tegen en de martelpraktijken van Demmink

2 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL (8): DE NETWERK-TAPES”

  1. Micha sprak eerst over het verkrachten van minderjarigen, later werden dat ‘duizenden’ baby’s die na verkrachting aan stukken worden gesneden en nu spreekt hij over het doodmartelen van kleine kinderen. Dezer dagen beweerde hij ook nog dat Demmink schietlessen had gekregen om kleine kinderen dood te schieten.
    Hij laat zijn fantasie graag de vrije loop maar als je hem vraagt één gedocumenteerd geval van een aan stukken gesneden dan wel doodgemartelde baby te noemen zwijgt de fantast als het graf.

    Het enige wat helder is betreft zijn eigen op hol geslagen seksuele thematiek. Een vies mannetje.

  2. “”MAAR OOK EEN PSYCHOPATHISCHE SADIST DIE SEKSUEEL GENOEGEN PUT UIT HET (DOOD)MARTELEN VAN KLEINE KINDEREN””

    De enige die tot nu toe psychopatisch verhaaltjes ophanget is heer Kat, kinderen in de oven, kinderen bewerkt met een bijl, en andere grappen en grollen van Kat.

    Schijnbaar krijgt Kat dan meer donaties dat hij dit verkondigd, effe storten mensen ………. de zogezegde getuige hebben nog geen bijl of afgehakte ledematen gezien. Maar onze natte vinger journalist verkondigd dit zonder schaamte, alles voor geld.

Geef een reactie