OP WEG NAAR VAN WELL (9): DEMMINK KREEG DE KINDEREN THUIS AANGELEVERD TER VERKRACHTING, PRECIES ZOALS LANGE FRANS ZEI (‘PIZZALIJN’)

HET ADRES VAN JORIS DEMMINK IN DEN HAAG FUNGEERDE JAREN ALS ‘OPVANGADRES’ VAN JEUGDZORG * DEMMINK MOET DUIZENDEN KINDEREN HEBBEN VERKRACHT EN EEN ONBEKEND AANTAL HEBBEN VERMOORD

[wp_ad_camp_1]

Deel 1: Demmink gaf het zelf toe
Deel 2: Het Rolodex-onderzoek
Deel 3: Pedo-horror op het Binnenhof
Deel 4: Een waarschuwing van Nico van den Ham
Deel 5: De Demmink-doden en Ard van der Steur
Deel 6: De Pinokkio-bar
Deel 7: De aangiftes tegen en de martelpraktijken van Demmink
Deel 8: De Netwerk-tapes

8 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL (9): DEMMINK KREEG DE KINDEREN THUIS AANGELEVERD TER VERKRACHTING, PRECIES ZOALS LANGE FRANS ZEI (‘PIZZALIJN’)”

 1. Hahaha, kan het nog satanischer? Ja hoor, zelfs het Haagse Complot, die Kat zo hoog heeft zitten, heeft die flauwekul van Jeugdzorg al eens doorgeprikt:

  ‘Met deze kennis en bewijsstukken moet de mythe van (kleine) kindermisbruik in de Riouwstraat naar het land der fabelen worden verwezen. Zonder nieuwe bewijsstukken die het tegendeel aantonen, en het HHC heeft die niet kunnen vinden, is het hoodstuk van de “kinderopvang” afgesloten.’

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20140423-riouwstraat-13.htm

 2. mmmmmmhhh pizzalijn ………. wel heel vreemd allemaal, ik heb toch iemand in Ierland tegen zijn medebewoonster horen roepen dat ze haar kinderen in de oven moest stoppen.

  Ik neem aan dat dit serieus moet genomen worden, zoals de vele andere berichten hier 🙂

  Zieke geest heeft die Kat, naast zijn andere gezellige uitspraken ..iemand zijn kop van zijn romp aftrekken, doet voor de gein bommeldingen, heult met de advocaat mosko ……. enz enz enz enz

 3. “”FUNGEERDE JAREN ALS ‘OPVANGADRES’ VAN JEUGDZORG * “”

  nope er heeft nooit een opvang op dat adres gezeten en er is geen IN of UIT schrijving geweest op dat adres, het gaat om Sijzenlaan 16 en Riouwstraat 216. Waarbij de gemeente verklaard dat er een vergissing is gemaakt, en vervolgens een dubbele check doet nl. dat er ook een inschrijving had moeten zijn.

  Micha Kat dit nakijken bij zijn collega s op de website, waar een WOB verklaring van de gemeente is geplaatst.

 4. in hoeverre worden er zaken door elkaar gehaald, eveneens is de telefoon tap bekend van Netwerk van de bovenstaande Joris. En dit is dus geen Joris Demmink!!

  Leuk zo n filmpje van vitale feiten, maar houd wel zaken uit elkaar ……

  Overigens een Bart van Well die als 15 jarige wil optreden als cabratier??? Heel apart!!

  1. https://www.revolutionaironline.com/waanzin-nos-van-marcel-gelauff-blijft-zwijgen-over-ongekende-opmars-van-donald-trump/comment-page-1/#comment-2964
   8 december op 19:45
   Bonusje zegt:

   Dat gelauf nos verzwijgt dat demmink veroordeeld is is wel dé top in een al decennia lopend crime en zaak van de eeuw wat dan puur welbewust en opzettelijk moet zijn…

   Ook demmink heeft heel verzwegen alom al schuld bekend en aan slachtoffers grote bedragen uit betaald

   Dat is dan ook justitietop ..ergst denkbaar verrotte penose!!!

   Hier op 1:28 https://www.revolutionaironline.com/jeroen-pauw-volledig-gekocht-door-het-demmink-kamp/

   See Comments https://twitter.com/FTM_nl/status/673777751397126144

   Dit betekent toch dat de strafzaak want misbruik en verkrachting vallen onder verantwoording van justitie…van door deze demmink aan gestelde bordeelhouder bolhaar …. dat rechtbank en justitie tot een vergelijk of uitspraak zijn gekomen?

   Ik zou wel de uitspraak willen zien?
   Al helemaal WIÈ die rekeningen en schade vergoedingen wel aan die Slachtoffers uitbetaald uiteindelijk dan?

  2. https://www.revolutionaironline.com/urgent-call-micha-inzake-ontmaskering-chirs-klomp/comment-page-1/#comment-3347
   29 december op 06:47 Bonusje zegt:
   Zei hier laatst zo een zeldzaam intelligent type dat van Well uit gerangeerd was..maar wat is dit dan..>
   “Gewonnen: ex-prostituee Bart van Well, die topambtenaar Joris Demmink en oud-bewindslieden Ivo Opstelten en Fred Teeven mag horen over de vraag waarom het netwerk van kinderprostitutie waarvan hij (mentaal) het slachtoffer zou zijn geworden kon blijven bestaan.” http://barracudanls.blogspot.nl/2015/12/overleven.html

 5. DATELINE: ROTTERDAM (ANP)

  De rechtbank in Rotterdam heeft de 39-jarige J.F. uit Den Haag vrijdag veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijke celstraf en 240 uur dienstverlening wegens ontucht. Tegen hem was een jaar geeist, waarvan de helft voorwaardelijk. De man, werkzaam als juridisch adviseur bij een ministerie, was een vaste bezoeker van de jongensbordelen in de Maastad, die begin vorig jaar door de politie werden ontdekt. Een chauffeur die de klanten van de bordelen vervoerde kreeg negen maanden voorwaardelijk en 136 uur dienstverlening. Tijdens de behandeling van F.’s zaak bleek dat de rijksambtenaar met zijn juridische kennis de souteneurs van de bordelen hielp om minderjarige jongens vanuit Polen naar Nederland te smokkelen. Bovendien pleegde hij ontucht met meerdere jongens. Vorig jaar zat de Hagenaar twee maanden vast in een Tjechische gevangenis op verdenking van soortgelijke misdrijven. De man is geschorst sinds de zaak in de publiciteit kwam.

  De klantenkring van de jongensbordelen bestond onder meer uit kapitaalkrachtige mannen, onder wie Amerikanen en Engelsen. Op 7 mei moet een in Nederland wonende Franse klant voor de rechter verschijnen. Deze 34-jarige verdachte zou 125.000 gulden hebben gespendeerd in de Rotterdamse jongensbordelen.

  Twee souteneurs zijn vorig jaar al veroordeeld tot straffen van vijf en zes jaar wegens mensenhandel en ontucht.
  Algemeen Nederlands Persbureau ANP

  March 29, 1996
  15:56 Central European Time

  Twaalf maanden cel geeist voor ontucht jurist ministerie

  SECTION: BINNENLAND

  LENGTH: 573 words

  DATELINE: ROTTERDAM (ANP)

  Officier van justitie mr. P. Oskam heeft vrijdag voor de rechtbank in Rotterdam twaalf maanden celstraf, waarvan zes voorwaardelijk, geeist tegen de 39-jarige J.F. uit Den Haag, wegens ontucht met minderjarige jongens. De Hagenaar, werkzaam als juridisch adviseur bij een ministerie, was een vaste bezoeker van de jongensbordelen in de Maasstad, die begin vorig jaar door de politie werden opgerold. De klantenkring van de jongensbordelen bestond onder meer uit kapitaalkrachtige mannen, onder wie Amerikanen en Engelsen. Op 7 mei moet een in Nederland wonende Fransman voorkomen. Deze 34-jarige verdachte zou 125.000 gulden hebben gespendeerd in de jongensbordelen.

  Twee souteneurs zijn in oktober vorig jaar door de Rotterdamse rechtbank wegens mensenhandel en ontucht veroordeeld tot gevangenisstraffen van vijf en zes jaar. In twee bordelen exploiteerde het duo dertig jongens, waarvan er twaalf minderjarig waren. Een klant kreeg vorig jaar een straf van 3,5 jaar.

  Tijdens de behandeling van die zaken bleek dat de Haagse rijksambtenaar F. met zijn juridische kennis de souteneurs hielp jongens vanuit Polen naar Nederland te smokkelen. Hij bedreef ontucht met meerdere jongens van veertien jaar. Vorig jaar heeft de verdachte twee maanden vastgezeten in een Tjechische gevangenis op verdenking van soortgelijke misdrijven. De ambtenaar is geschorst sinds de zaak in de publiciteit kwam.

  De verdachte verklaarde tegenover rechter mr. L. van Son zich niet te hebben gerealiseerd welke schade hij de jongens aandeed met de ontucht. Volgens de psycholoog dr. A. Bullens, die de slachtoffers onderzocht, gaat het om jongens uit sociaal zwakke milieus. “Hoewel zij ervoor werden betaald, kan er geen sprake zijn van vrijwilligheid bij seksuele contacten met volwassenen. Want dat impliceert gelijkwaardigheid. En die was er niet”, concludeert de psycholoog.

  Uitspraak op 10 april.

  ROTTERDAM (ANP) – De Rotterdamse rechtbank heeft dinsdag een 41-jarige bezoeker van jongensbordelen veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De rechtbank acht onder meer bewezen dat de man enkele jongens heeft verkracht.

  De man is de eerste klant van een omvangrijk netwerk van zo’n 25 minderjarige schandknapen, die terecht stond. In totaal vervolgt justitie de komende maanden 26 mannen die zich in vier Rotterdamse privéhuizen hebben vergrepen aan jongens vanaf 13 jaar. De 41-jarige man uit Maassluis was een vaste klant van de clubs. Tijdens de rechtbankzitting bleek dat hij ook jongens tegen hun zin gebruikte. De slachtoffers zagen hem als de moeilijkste klant, omdat hij altijd gemeenschap wilde.

  Vooral het feit dat hij enkele jongens heeft verkracht, is hem door de rechtbank sterk aangerekend. Volgens de rechtbank was de man “slechts uit op zijn eigen gerief” en zij acht daarom een celstraf van drie jaar passend. Een deel van die straf, zes maanden, is voorwaardelijk. De rechtbank stelt wel als voorwaarde dat de man een groepstrainingsprogramma voor plegers van seksuele delicten gaat volgen. Officier van justitie mr. P. Oskam eistte twee weken geleden vier jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

  ++++++++++++++++++++++++++++

Geef een reactie