OP WEG NAAR VAN WELL EXTRA: DEMMINK ‘TRAINT’ OP KOSTEN VAN DE BURGER MET KNIJFF OM DE ZAAK TE BELAZEREN

LAATSTE NIEUWS: DEMMINK HEEFT EEN PAAR WEKEN EXTRA TRAINING NODIG VAN KNIJFF EN ZAL OP 22 APRIL NIET VERSCHIJNEN. KNIJFF: “MIJN CLIENT DEMMINK KAN PAS KOMEN, ALS DE TRAINING IS AFGEROND. WANNEER DAT ZAL ZIJN, KUNNEN WE NU NOG NIET ZEGGEN”

BRONNEN: REKENING VAN TONNEN VOOR ‘TRAINING’ VAN DEMMINK BIJ DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK EN HARRO KNIJFF IN DE AANLOOP NAAR DE VAN WELL-VERHOREN * REKENING OPNIEUW BETAALD DOOR DE NEDERLANDSE BURGER

[wp_ad_camp_1]

Laat dit even tot u doordringen. In plaats van zijn werk te doen als topman van Justitie was Demmink bezig met het verkrachten en doodmartelen van kleine kinderen. Dat deed hij met een vorstelijk salaris -betaald door de burger. Vervolgens loopt hij ’tegen de lamp’. Maar in plaats van te worden gearresteerd en berecht, neemt Demmink de duurste advocaat van Nederland in de arm -Harro Knijff van De Brauw Blackstone Westbroek- en laat de rekeningen betalen door… de burger. In de tussentijd gaat hij gewoon door met het verkrachten en doodmartelen van kleine kinderen. Uiteindelijk slaagt een van zijn slachtoffers er in hem voor een rechter te krijgen maar in plaats van daar de waarheid te verklaren -hetgeen hij eens te meer verplicht is vanuit zijn status als ambtenaar- laat hij zich door Knijff ’trainen’ in het voorliegen en misleiden van de rechters, op kosten van, het wordt een beetje eentonig.. de Nederlandse belastingbetaler. Tellen we bij deze ‘directe kosten’ de ‘indirecte kosten’ op van de zaak-Demmink (de schade veroorzaakt door het wanbeleid van de door Demmink benoemde pedofielen, de kosten van de behandeling van de pedo-slachtoffers, de rechtzaken en pedo-onderzoekscommissies, de schadeloosstellingen en tientallen andere ‘indirecte kosten’) komt de rekening van de zaak-Demmink uit op miljarden.

Knijff: “We gooien alles op een hetze van criminele complotdenkers zoals Micha Kat. Je zegt dat die en anderen uit pure persoonlijke frustratie een hetze tegen jou zijn begonnen. En Baybasin natuurlijk. Je zegt gewoon dat die zich wilde witwassen als drugscrimineel door de aandacht van zijn eigen delicten af te leiden.”

Demmink: “Ja Harro, ik schrijf het allemaal op! Kat was gefrustreerd omdat hij geen baan aangeboden kreeg bij NRC Handelsblad. Dat heeft hij op mij afgereageerd! En natuurlijk konden veel mensen het niet verkroppen dat ik een homo ben en probeerden ze mij om die reden kapot te maken!”

Knijff: “Precies! Wat je ook zeker moet noemen is de criminele familie Poot die het falen van hun business niet konden verkroppen en een miljoenen-kostende slander-campagne tegen jou zijn begonnen!”

Demmink: “Ja, hahaha, ik heb toen in 2007 dat hele Haarlemse college vervangen om hun claim tegen Schiphol om zeep te helpen, maar dat kan ik maar beter niet zeggen!”

Knijff: “Nee, zeg dat ze Kat hebben ingehuurd om tegen een vorstelijk salaris websites te beginnen die jou moesten neersabelen als pedofiel. Dat ze Amerikaanse lobbyisten hebben ingeschakeld om de reputatie van Nederland te besmeuren hetgeen ons land miljarden heeft gekost aan misgelopen handelscontracten!”

Demmink: “En de ‘slachtoffers’ zelf zoals die Van Well? Wat moeten we daarmee?

Knijff: “Die pakken we keihard aan op inconsistenties in zijn verklaringen. Hij beschreef een mobiele telefoon die in dat jaar nog niet op de markt zou zijn. Daar pakken we hem op. Ik heb De Brauw-client KPN inmiddels benaderd om een batterij deskundigen open te trekken die met een video-presentatie komen waaruit blijkt dat de telefoon die Van Well beschijft pas in 2008 op de markt is gekomen en in 1995-1997 onmogelijk gebruikt kan zijn. Bye bye Bart van Well!”

Demmink: “Harro, wat ben je toch een kanjer!”

16 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL EXTRA: DEMMINK ‘TRAINT’ OP KOSTEN VAN DE BURGER MET KNIJFF OM DE ZAAK TE BELAZEREN”

 1. Iedereen die op de site van meneer Kat negatief op de reacties reageert heeft er baat bij. In dit geval zal het meneertje knijf en mevrouw van duren Kloppert zijn die negatief reageren om mijn beweringen. Dat krijg je ervan als je mijn accounts hackt en dit aan derden doorsluist. Dat is niet leuk en daarom noem ik de boeven bij naam zoals meneertje Potjewijd die hier ook aan bijgedragen heeft. Leg mij eens even uit wat de reden is dat jullie de afgelopen jaren de partners
  Bij wijze van spreken gezuiverd hebben. Alle kennis waar de brauw voor stond veruilt hebben voor een stel stagiaires die nu opeens partnertje mogen spelen en de bekende partners tegen hun wil in elders hun vak en streken mogen uitoefenen? Julie weten precies wat deze partners op hun erfstuk hebben.En we gaan gewoon Door!!

  1. ‘Iedereen die op de site van meneer Kat negatief op de reacties reageert heeft er baat bij. In dit geval zal het meneertje knijf en mevrouw van duren Kloppert zijn die negatief reageren om mijn beweringen.’

   Het feit alleen dat dat je dit denkt geeft je gekte voldoende aan. Echt helder formuleren kun je ook al niet.

    1. Ok meneertje knijf ik denk niet dat je het aan durft om mijn vragen te beantwoorden want het gaat iemers ook om jouw streken. Het verbaast mewel dat ze jou nog niet de deur gewezen hebben, aan de andere kant verbaast het me ook weer niet want als je van alle criminele partners moet ontdoen dan blijft er niemand meer over om deze criminele organisatie te besturen, en deze criminelen houden de hand boven elkaars hoofd zo gaat het nu eenmaal.

     1. ‘meneertje knijf ik denk niet dat je het aan durft om mijn vragen te beantwoorden’

      Ik toch vooral omdat – erg lastig te begrijpen voor je – ‘meneertje knijf’ hier helemaal niet is, en hier vermoedelijk ook nooit komt, laat staan de behoefte heeft om te reageren. Maar je bent weer een exemplarisch voorbeeld van het soort malloten die hier zo nu en dan komen aanspoelen.

 2. Dag Dinges!! Ik had al een een reactie van jullie verwacht. Jullie zijn zo voorspelbaar De Brauw wil maar niet ophouden met de intimidatie, dan maar de beerput openen. Ik heb toch NIETS meer te verliezen. Wat grappig is is dat de Brauw mij zelfs ervan proberen te weerhouden om de arbo arts te vertellen wat ik en collega’s hebben aangetroffen op onder andere de computers van partners van de Brauw. Deze klootzakken hebben mijn familie benaderd om mij te chanteren en niets negatiefs over de Brauw naar buiten te brengen. Het probleem hierbij is alleen dat ik daar niet gevoelig voor ben, en dat ik alleen maar meer getuigens heb. deze site is voor mij niet het eind station dit is maar het begin. Al die inbraken en aanhoudende intimidatie komtjullie duur te staan. Ze heeft mij proberen ervan te weerhouden om Aangifte te doen bij de politie volgens mij is dit alleen al een strafbaar feit, toch? aangezien onze klachten in de doofpot zijn gestopt en hier niets mee is gedaan zal ik maar het een en ander naar buiten brengen. Alles maar dan ook alles zal ik naar buiten brengen onder andere de activiteiten van Harro Knijf, Arne Grimme, Barbara van Duren Kloppert, Bernard Spoor,G.Potjewijd etct. Het bestuur is niet voor niets afgetreden!!!!

  1. ‘Ik had al een een reactie van jullie verwacht. Jullie zijn zo voorspelbaar’

   Dit soort commentaren ook. Uit het niets komen hier zo nu en dan volledige malloten langs, die even leeglopen om dan weer met de noorderzon te vertrekken.

   Vaak is er dan nog wel een of ander vage relatie, zijn ze door deze of gene ‘aangepakt’, dus in dit geval wellicht De Brauw, dus wat is er dan mooier om te suggereren dan je informatie van ‘binnenuit’ hebt.

   Alleen de toon van je commentaren zegt eigenlijk wel genoeg. Dat is niet des Brauws, zullen we maar zeggen.

  1. You are wellcome! Het kan ook moeilijk anders. IK heb in het verleden over vergelijkbare toestanden bericht bij NautaDutilh. Daar kwamen ook klokkenluiders naar buiten -medewerkers die om compleet ontrechte redenen werden geterminate. Dat heeft toen tot hysterische toestanden geleid met het ND-bestuur destijds (Job van der Have en Joan van Marwijk Kooy) die op een gegeven moment zelfs ‘auteursrecht’ claimdem op bepaalde stukken die mij waren toegespeeld in een poging publikatie tegen te houden. Zowel Van der Have als Van Marwijk Kooy zijn compleet exposed als criminele agents en van hen is voor zover ik weet nooit meer iets vernomen. Het werd allemaal getriggerd door de Parmalat-zaak, een fraude van tientallen miljarden waar ND middenin zat. Dat ware mooie tijden!

 3. Medewerkers die het een en ander weten en melding maken van zaken die u opnoemt worden Door deze bedrijven systematisch geintimideerd.
  Intimidatie gebeurd middels: prive Email accounts te hacken en te blokkeren
  huis, inbraak thuis om zich te ontdoen van bewijs materiaal en te provoceren. Voor de deur staan en in de tuin staan en op verzoek niet weg willen gaan. Constand voor de deur geparkeerd staan met draaiende motor.
  In het verkeer er voor zorgen dat het rijden onmogelijk word gemaakt. Etc het normale leven word hierdoor onmogelijk gemaakt met als doel denk ik om je als gek zijnde over te laten komen. De zaken die zich voorgedaan hebben, hebben betrekking op de partners van De Brauw en een deel van het bestuur van het kantoor. Het bestuur met name Barbara van Duren Kloppert probeert dit in de doofpot te stoppen. Het bestuur van De Brauw heeft toestemming gegeven om medewerkers te chanteren via het benaderen van andere familie leden en vrienden.

 4. [* De Shield plugin heeft dit bericht als “Pending Moderation” gemarkeerd. Reden: Menselijk SPAM filter vond “cialis” in “comment_content” *]
  Meneer Kat, u weet de helft niet van wat zich bij De Brauw Blackstone Westbroek afspeelt. U heeft zeker niet overdreven wat betreft de pedofilie zaken van De Brauw. U weet niet dat het kantoor al zijn medewerkers zeer nauw in de gaten houd. De Brauw heeft een aantal hiervoor gespecialiseerde bedrijven ingehuurd. Zo lang ik bij het kantoor werk worden de werknemers in de gaten gehouden en een aantal medewerkers door de zelfde bedrijven geintimideerd om hun mond te houden van wat zich daar afspeelt. Alle prive pc,laptop en telefoon van de medewerkers zijn gehacked. alle whatsapp, sms, en prive email berichten van zowel kantoor als prive aparaten worden gemonitord door het kantoor. Toen ik in dienst kwam gebeurde dit zonder medeweten van de medewerkers maar sinds een aantal jaren moet een nieuw in dienst te treden persoon hiervoor toestemming geven aan De Brauw. Dus toestemming geven voor het hacken van prive pc en mobiel.

  1. ‘U heeft zeker niet overdreven wat betreft de pedofilie zaken van De Brauw’

   Wedden dat dit gewoon weer een of andere gek is, die helemaal niet bij Brauw Blackstone Westbroek heeft gewerkt?

   1. Dat maakt voor Micha niks uit. Iedereen die iets in zijn straatje lult is een welkome bron, daar doet hij niet zo moeilijk over. Hoeft-ie voor de verandering eens een keer niet zichzelf als bron op te voeren.

   2. Het lijkt mij ook heel sterk dat ze bij De Brauw mensen aannemen, althans niet als jurist of secretaresse (met toegang tot computer/email van een partner), die het taalgebruik hanteren van “debrauwmedewerker”. En die dan ook in het bericht van 5 juni vraagt of het strafbaar is dat iemand probeert te verhinderen om aangifte te doen. Kortom, Micha gaat voor de verandering weer eens in de verhaaltjes van een fantast(e) tuinen zoals destijds met de supergetuige en de Rolodex man. Ezel, steen….

Geef een reactie