OP WEG NAAR VAN WELL: INTERMEZZO VAN MICHA VANUIT CORK

ONGEKEND SPEKTAKEL VANAF MAANDAG * HET INTENS CORRUPTE EN UIT CRIMINELEN, MOORDENAARS EN VERKRACHTERS BESTAANDE PEDO-KABINET RUTTE GAAT DIT NO WAY OVERLEVEN

WeAreChangeRotterdam meldt: Na intense correspondentie hebben we van de rechtbank Amsterdam vernomen dat we toch worden gefaciliteerd om beelden te maken van de verhoren. Deze zullen we verwerken in onze items die we dagelijks zullen uitbrengen. Ook doen we live verslag uit de rechtszaal via Twitter en Periscope en brengen we interviews en confrontaties zoals jullie dat van ons gewend zijn. Wellicht interessant om jullie lezers/ kijkers hiervan op de hoogte te stellen? Hier is blijkbaar sprake van een misverstand, want elke getuige moet individueel toestemming geven. Van een ‘algemene toestemming’ zijdens de rechtbank kan geen sprake zijn. Wat waarschijklijk wordt bedoeld, is dat de rechtbank het -onrechtmatige- bij voobaat-verbod heeft ingetrokken.

2 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL: INTERMEZZO VAN MICHA VANUIT CORK”

 1. en waaruit blijkt dat er geen andere media aanwezig zal zijn???

  Moet men zich van te voren inschrijven? geeft justitie info over de aanwezige pers aangaande de bewuste dagen aan derden?

 2. Messin’ with the kid
  Messin’ with the kid
  Messin’ with the kid
  Messin’ with the kid
  Lordy what you doing
  You call it what you want,
  I call it messin’ with the kid

Geef een reactie