OP WEG NAAR VAN WELL! YVONNE KEULS: “WE ZULLEN UITEINDELIJK WINNEN VAN DE KINDERVERKRACHTERS”

ADELE VAN DER PLAS: “WE HEBBEN TE MAKEN MET EEN INTERNATIONAAL MISDADIG NETWERK EN DAN SLAAT DE SCHRIK JE OM HET HART” * FRIDES LAMERIS: “WE GAAN DIT WINNEN VANUIT LIEFDE EN COMPASSIE.”

[wp_ad_camp_1]

Deze video is een bom van positieve energie waartegen de kinderverkrachters uiteindelijk geen weerstand zullen kunnen bieden. De MSM zal geen aandacht besteden aan het unieke boek van Robert. De misdadigheid van de Nederlandse media is bezig zich met volle kracht tegen mensen te keren als Marcel Gelauff, Gerlof Leistra, Bart Mos, Marcel Haenen, Chris Klomp, Bas Haan en alle andere ‘journalisten’ die het mede mogelijk maken dat het leven van mensen als Robert wordt verwoest.

5 Replies to “OP WEG NAAR VAN WELL! YVONNE KEULS: “WE ZULLEN UITEINDELIJK WINNEN VAN DE KINDERVERKRACHTERS””

 1. Zouden deze figuren ten volle begrijpen wat (internationaal netwerkende) ‘adapted compensated psychopaths’ zijn?
  Vermoedelijk niet!

  Misdadig en (‘adapted compensated’) psychopathisch-misdadig verschillen immers zoveel van elkaar als (foutief menselijk en dus menselijk nog wel te beredeneren dan wel te volgen) aards en (‘pure proactive evil’ volkomen mensvreemd = eigenlijk onnavolgbaar) buitenaards.

  Ze zitten wat (aandacht opeisend/wegslurpend) in de uiterste smeulende periferie van de per saldo door dat laatste veroorzaakte rokende puinhopen te rommelen (figuren als genoemde Beemster of Demmink kunnen in/”dankzij” PB BV langdurig welig tieren) en hinderen aldus eerder een adequate aanpak van de wortel van het kwaad dan dat ze erbij behulpzaam zijn.

  Dat slechte, tamelijk slimme maar door begeerte of sorts gedreven mensen op machtsposities elkaar de hand boven het hoofd houden, wordt al eeuwen geconstateerd. Tolstoi heeft het goed beschreven.

  Binnen (SS psychopathocratie, vazalstaat van de USA/GB psychopathische touwtjestrekkers) PB BV, bijv. door dat recente referendum, verkiezingen of door juridische stappen valt NIETS (fundamenteels richting waarheidsvinding/gerechtigheid) te bereiken.

 2. Hoe de hell kom je met een klankschaal aan kakken, what is next Micha Kat die zen geluiden gaat produceren op zijn bierglas ……

  Overigens de presentatie had meer iets weg van verjaardag, en wat oude riedeltjes

  Overigens niks mis met dat instrument, maar om dat nou te betrekken ……

 3. Oef, indrukwekkende video.
  Wat moeten de staats-justitie en media trollen hier mee aan, zullen zich voorlopig wel koest houden.
  We komen ze -bedoelde trollen- hierop dit forum met enige regelmaat tegen, worden ze nu gekort op hun vergoeding? Hebben ze het werk niet goed gedaan?

  Zij, de trollen gedragen zich als op hol geslagen praatpoppen die maar niet kunnen begrijpen -ze willen wel maar komen op essentiële punten tekort- dus het gebeurt niet en daarom is hun gedrag zo als het is.

  Maar dit was een indrukwekkende video, moet een klap zijn voor de elite die zich aangesproken mag voelen.

Geef een reactie