OPENBAAR MINISTERIE KAN MISBRUIK NIET VERVOLGEN OMDAT HET ZELF MISBRUIKERS ZIJN

DE ROLODOX-HOOFDOFFICIEREN, VINCENT LEENDERS, TAL VAN ANDERE KINDERVERKRACHTENDE ‘RECHTSHANDHAVERS’: HET OM HEEFT GEEN ENKELE GELOOFWAARDIGHEID BIJ HET VERVOLGEN VAN #METOO-ZEDENDELICTEN * DE HOOGSTE MAN VAN HET OM MAAKT MINIMAAL ZELF DEEL UIT VAN EEN PEDONETWERK EN IS MAXIMAAL ZELF EEN ACTIEVE PEDOFIEL * IN EEN PERSBERICHT DOET HET OM ER ALLES AAN DE TSNUMAMI AAN SEKSUEEL MACHTSMISBRUIK TE BAGATELLISEREN:

[wp_ad_camp_1]

-#METOO-ZAKEN NET ZO BEHANDELD ALS ‘GEWONE’ ZEDENZAKEN (NIET BEHANDELD DUS)
-MET HET NOEMEN VAN NAMEN VAN DADERS MOET ‘UITERST VOORZICHTIG WORDEN OMGESPRONGEN’ (IS DUS VERBODEN ALS ZE BIJ DE ELITE HOREN)
-HET OM ‘ZIET EROP TOE’ DAT ER GEEN ‘HERLEIDBARE KENMERKEN’ VAN DE DADERS IN DE STUKKEN KOMEN
-BEWIJS IS ZEDENZAKEN IS ‘MOEILIJK’ (DUS WE BEGINNEN ER GEWOON NIET AAN)
-HET SLACHTOFFER MOET ‘ZELF BEPALEN’ OF HET AANGIFTE WIL DOEN EN HET OM WIL ZE DAAR NIET TOE DWINGEN (DUS WE ZETTEN ZE ONDER EXTREME DRUK HET NIET TE DOEN)
-EEN SLACHTOFFER KAN NA EEN ‘INFORMEEL GESPREK’ MET DE POLITIE BESLUITEN GEEN AANGIFTE TE DOEN (DE POLITIE INTIMIDEERT HET SLACHTOFFER GEWOON TOT HET ZIJN EXCUSES AANBIEDT)

5 Replies to “OPENBAAR MINISTERIE KAN MISBRUIK NIET VERVOLGEN OMDAT HET ZELF MISBRUIKERS ZIJN”

 1. Je weet weer ijzersterke verbanden te leggen, Micha. Maar zeg eens; woonde jij niet in Rotterdam in de tijd dat daar dat jongensbordeel actief was waar vanuit Manuel Schadwald is verdwenen? Wel erg dicht bij jou in de buurt, hè? Maar dat was zeker helemaal toeval?

 2. Wie, behalve de Bernhard ‘mindset’, gaat er nu een verzeepte Westenberg gymnasium-pervert (normale VWO-ers ruggenstekend de Groningse knollenvelden injagend) als rechter aanstellen om een soort ‘adapted compensate’ achter een ‘mask of sanity’ Freisler schrikbewind hier te kunnen entameren?

  Einde van zoek mensen!

 3. En ze kunnen gruwelijke oorlogsMISDADIGERS niet vervolgen, omdat de Oranjes dat (van oudher zie proefschrift Leo Adriaenssen) zelf zijn, maar meer comtemporain ook omdat ze -kennelijk onverbeterlijk- samen met de USA/GB ‘deep state’ vuistdiep in weerzinwekkend gruwelijke en grootschalige geallieerde oorlogsmisdaden zitten, waarvoor de hoogverraderlijk en extreem schadelijk voor de Staat der Nederlanden in 1940 (proactief: bedacht door Nazi jurist Bernhard) uitgewekenen BUITEN DE STAAT DER NEDERLANDEN, als beloning als een soort (voor de bevolking, die dat duidelijk en met recht NIET wilde, goed verholen onder dekmantel van ten volle -maar dan onwettelijk en zonder juridische gevolgen- hersteld koningschap enz.) stadhouderschap van de USA/GB satanische ‘deep state’, die achter de schermen feitelijk aan alle touwtjes trekt.

  Hoogverraad van dit afschuwelijke en extreem schadelijke type, werd conform de wet destijds echt NIET VOOR NIETS bestraft met het wettige vuurpeloton.

  Daar is stevig over nagedacht, want Nederlanders houden niet van het doodschieten van misdadigers!
  Maar dit type ‘pure evil’ psychopathische misdadigers, gaat typisch (!) van kwaad tot erger en moet definitief gestopt worden (conform de wet). Zachte heelmeesters maken in dergelijke gevallen STINKENDE WONDEN!!!

 4. Micha fantaseert zonder deugdelijk bewijs of logica door over alle pedofielen die in zijn verwarde brein rondspoken maar zwijgt in alle talen over de twee rechtszaken die hij deze week smadelijk verloor.

Geef een reactie