OPERETTE ROND JORIS DEMMINK KAN NOG KRANKZINNIGER

VAN DER STEUR SCHOFFEERT KAMER MET LEUGENS OVER TURKSE SABOTAGE DEMMINK-ONDERZOEK * DEZE JOJO VAN WEIGEREN, NIET WEIGEREN, HERBEZIEN EN OPNIEUW HERBEZIEN KAN EINDELOOS DOORGAAN DANKZIJ DE PASSIVITEIT VAN KAMER EN MSM * KAMER WEL IN VUUR EN VLAM OVER DE FOTO-OPERETTE ROND VOLKERT VAN DER GRAAF

[wp_ad_camp_1]

Opvallend is dat de grootste leugen-krant in de zaak-Demmink weer NRC Handelsblad is dat op 14 september met de ‘primeur’ kwam (foto: Demmink-journalist Marcel Haenen) dat Turkije niet wil meewerken aan het Demmink-onderzoek. Reeds eerder was EenVandaag tot de precies tegenovergestelde conclusie gekomen. Nu hangt de zaak weer in het midden. Een beschamende operette die alleen door kan gaan dankzij de criminele rol van de kamer en de MSM die weigeren deze minister aan te pakken op de zaak-Demmink. Als compensatie hakken ze er des te harder op los in zaken die nergens over gaan. Dat is Nederland: als het maar nergens over gaat.

6 Replies to “OPERETTE ROND JORIS DEMMINK KAN NOG KRANKZINNIGER”

 1. LS…

  Wilhelmina is gewoon gevlucht. Turkije heeft samen met de UK / USSA / Australië / Bilderberg de vluchtelingenstroom gepromoot. Demmink mag nooit worden aangepakt. Het moet zo langzamerhand toch duidelijk zijn wie de echte smeerlappen vertegenwoordigen. Daarbij moet Putin ook nog uiterst behoedzaam zijn om niet ook in de val van Syrië te trappen. We gaan het allemaal meemaken !

  1. PS…

   Was inderdaad de smerige Jezuïeten vergeten die collaboreren met alles wat Fascistisch en Zionistisch is. Religie in het algemeen is de bron van al het kwaad en dat wat smerig is !

  2. LS,
   Zou het niet zo gegaan kunnen zijn, Wilhelmina is onder druk gezet door een deel van de toenmalige regering. Waarom? Als ze de koningin vooruit stuurden hadden de typen van de regering -De Geer was er net uitgedonderd- Gerbrandy een prachtig alibi om haar te volgen en in Londen worden voorzien van schoon ondergoed.

 2. Ja, als het maar nergens over gaat.

  In 1945 ging het niet over de vraag of Wilhelmina nu “gevlucht” was of was “uitgeweken”.

  Toch werd dat zogenaamd het kritieke punt.

  Psychopaten zijn kenmerkend ‘glib’ hè.

 3. Als het maar nergens over gaat inderdaad.
  Maar de definitie voor “Nederland” en “Turkije”, daarin verschil toch wel van mening.

  De meerderheid van de Nederlanders vindt voetbaluitslagen,Olympische Spelen en Tour de France belangrijker, dan de werkelijke achtergronden van beslissingen in hun overheid. Maar dat is vooral omdat de kranten die onzin op de voorpagina’s plaatsen.
  Geef ze brood en spelen, wie verzon die truc toch?

  Daarnaast wordt de geheimhouding over allerlei feiten, ook vaak gebruikt voor propaganda, om enige verantwoording nemende burger de indruk te geven dat die geïnformeerd wordt, terwijl hij geïndoctrineerd wordt.

  De politieke lijn is, reeds 10 jaar dagelijkse campagne voor de PVV.
  En Geert Wilders wordt in het buitenland nog meer gepromoot dan in Nederland.
  De voetbal uitslag deskundigen onder het volk, volgen dat vervolgens braaf, en betalen hun 50% belasting, om ISIS/IS/ISIL/Daesh enzomeer te financieren.

  De PVV blijkt een bende misdadigers te zijn.
  Het kost een goed geïnformeerde burger weinig moeite om te weten wie daar achter zitten.
  https://pbs.twimg.com/media/B-p_oTpUIAAEhzc.jpg

 4. “”KAMER WEL IN VUUR EN VLAM OVER DE FOTO-OPERETTE ROND VOLKERT VAN DER GRAAF””

  De heer Kat was er niet vies van om hier ook maar op mee te zeilen ……

Geef een reactie