OPNIEUW JOURNALIST VERMOORD? AANTAL RED FLAGS NIET MEER TE TELLEN! WAAROM ZWIJGEN THOMAS BRUNING EN DE COMPLETE MSM?

NERGENS WORDT MEDLING GEMAAKT VAN DE EXTREEM ALARMERENDE DOOD VAN NIEUWSUUR-MAN ED RIBBINK * EN DAT 3 MAANDEN NA DE DOOD VAN JOOST KARHOF! * REEDS DAT IS MIN OF MEER BEWIJS VOOR FOUL PLAY EN WAARSCHIJNLIJK MOORD

5 Replies to “OPNIEUW JOURNALIST VERMOORD? AANTAL RED FLAGS NIET MEER TE TELLEN! WAAROM ZWIJGEN THOMAS BRUNING EN DE COMPLETE MSM?”

 1. Zoals reeds vaker gezegd, is het uiterst lastig tot (vrijwel) ondoenlijk om wettig en overtuigend bewijs tegen een psychopaat laat staan tegen intelligente, netwerkende ‘adapted compensated’ psychopaten van Albright, Donner of Prins Bernhard kaliber rond te krijgen.
  Lukt dat bij hoge uitzondering toch, dan wordt het smalend van tafel geveegd als de sleutelposities van de macht alle (zoals in PB BV) door psychopaten zijn ingenomen.

  ‘Circumstancial evidence’ zoals wat MK hier op tafel legt, nemen PB BV psychopaten alleen hoogst serieus als ze daarmee (zo groot mogelijk) kwaad kunnen aanrichten voor de normale mensheid (zoals samen met de USA/GB ‘deep state’ een oorlog tegen Rusland starten voortvloeiend uit de Skripal, Krim, Oekraïne en MH17 zaakjes).

  MK moet dit zo langzamerhand weten en dus met een ander plan komen.

  Mijn plan is TESTEN (met een moderne psychopatentest) en deze MONSTERS proactief UITNEMEN vóórdat de rampen niet meer te overzien zijn.

  Overigens zei Matthis gekscherend tegen John Bolton, dat hij van diverse kante had vernomen, dat Boton de vleesgeworden duivel zou zijn.

  Bolton lachte hierop, een hoogst normaal mens acterend……en te vrezen valt dat Matthis die ook maar een soldaat is, hier dubbel en dwars volledig intuint.

  Zo komen we er dus NIET!!!

 2. Waarom ze zwijgen? Misschien omdat er geen aanleiding is voor het label ‘moord’.

  Daarover gesproken: U stelt het hier als een feit dat deze man is vermoord. Maar waar is uw echte bewijs? Dat er op dezelfde redactie op korte termijn twee mensen overlijden? Ha! Mensen sterven aan de lopende band. Dan bestaat er altijd een kans dat zoiets gebeurd.

 3. Heb het al zo vaak gezegd: als men gaat bijhouden hoeveel complotters, waarheidsvinders en nu dus ook journalisten overlijden aan hartstilstand of ziekte zal men verbaasd zijn. Veel meer dan bij rest van bevolking, oftewel het is een gevaarlijk beroep/hobby in een neoliberale maffia dictatuur.

 4. Filmpjes kijken kun je vergeten met traag Internet onderweg.

  Iedereen gaat een keer dood, dat is de enige zekerheid die we hebben, naast het feit dat als er niet GETEST wordt, psychopaten (zelf niet beseffen dat ze de optelsom van WARE krankzinnigheid zijn….een superieure persoonlijkheidsstoornis onttrekt zich kenmerkend aan het eigen bewustzijn….en acceptatie) alle posities van macht en controle zullen innemen en elkaar daar op hun onherkende “frequentie” het balletje gaan zitten toespelen.

  Churchill die -eigenaardig genoeg- ineens dusdanig goede maatjes wordt met SS/SA Mann Prins Bernhard, dat deze -gekker kan eigenlijk niet, van de kant van een roemruchte Nazi bestrijder- (illegaal) als USA/GB-vazal-stadhouder van Nederland wordt aangesteld…..dat idee.

  Inderdaad heb ik nergens iets gelezen over de dood van Ribbink, maar zo algemeen bekend als Karhof was ie geloof ik ook niet. Maar goed, wat maakt zijn dood nu zo extreem verdacht?

Geef een reactie