OPNIEUW NEERGESABELD IN REACTIES ONDER EIGEN STUK: CHRIS KLOMP IS UITGESPEELD

STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE CRIMINELE EN KINDERVERKRACHTERS-BESCHERMENDE MSM: FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS (AND THAT OF YOUR CHILDREN) * CHRIS KLOMP EN DE MSM DANKZIJ DE PEDO-SCHANDALEN DEFINITIEF TEN GRAVE GEDRAGEN * MEER OVER DE ROL VAN CHRIS KLOMP BIJ HET BESTRIJDEN VAN DE WAARHEID OP NRCOMBUDSMAN

13 reacties
Ontvang meldingenRSS

3 uren geleden
Probleem
grappig over trump werd ook (en nog) een hoop onzin verzonnen, waar de mensen nu nog voor de straat op gaan…..
Vind ik leukReageren1

4 uren geleden
Anoniem
En passant wordt ook Joris Demmink vrij gesproken door CK, terwijl duidelijk is dat er genoeg bewijs tegen hem is, maar dat hij beschermd wordt. Hij mag gewoon niet veroordeeld worden, want dan gaan er echt grote koppen rollen!
Vind ik leukReageren3

5 uren geleden
RoyHobbs
Hoe komt het dat mister Alefantis, eigenaar van een pizzatent, op de 49ste plaats staat, van GQ’s top 50 most powerful people in Washington………een eigenaar van een pizzatent. Verdiep je in de materie voordat je stukken schrijft Chrissy boy.
Vind ik leukReageren1

5 uren geleden
Antonio Montanna
Waar zij een grote foto van een koelkast ontdekten. Op zich niet zo raar voor een restaurant,maar de reacties bij die foto zijn zeer raar!!!
Vind ik leukReageren0

6 uren geleden
Aetos
Typerend dat dit fenomeen vaak in de hoogste geledingen van grote organisaties voorkomen. We hebben het gezien bij de BBC en de katholieke kerk. Ook hier werd het eerst afgedaan als complottherorie. Pizzagate is begonnen toen WikiLeaks e-mails van John Podesta, de campagneleider van Hillary Clinton, publiceerde. Er is zeer interessant materiaal op YouTube te vinden van “SGTreport”. In een van de video’s blijkt dat de Podesta broers op zeer korte afstand verbleven van de plaats waar Madeleine Beth McCann werd ontvoerd.
Vind ik leukReageren4

7 uren geleden
Antonio Montanna
Duidelijk heeft de schrijver van dit artikel zich niet echt verdiept in pizzagate
Alleen al de foto van die vriesruimte op zich niet heel vreemd voor een restaurant maar de reacties bij die foto daar gaat het om.
Vind ik leukReageren1

9 uren geleden
Mas
Ik zie het als het zoveelste bewijs dat er een steekje los zit in het hoofd van amerikanen.
Bij ee verkiezingen bleek het al: als dit de 2 beste kandidaten waren om president te worden, is het slecht festeld met het land. En dan stemmen ze nog op een criminele leugenaar voor president ook.
En nu dit weer.
Wat wezelozen!!
Vind ik leukReageren1 antwoord1

3 uren geleden
Aetos
In Nederland hebben we geen politici die liegen? Het is een pot nat!
Vind ik leukReageren0

10 uren geleden
Sjaak Swartz
kon je al zien aankomen….de aanval op complotdenkers zodra een of andere sukkel te diep in t konijnengat valt en er non realistische theorieën op na houd, meteen uitvergroten en er een groter onderwerp van maken. maar geloof het of niet george orwell en aldous huxley hadden gelijk met 1984 en a brave new world!
Vind ik leukReageren2

13 uren geleden
Anoniem
Hoe ziek is Amerika?
Vind ik leukReageren0

14 uren geleden
Anoniem
En het schadeherstel offensief van de mainstream media is begonnen.

Geef een reactie