OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! STEUN THE RESISTANCE! VERJAAG DE MASSAMOORDENAARS RUTTE EN DE JONGE! IT’S YOUR LIFE, YOUR COUNTRY, YOUR WORLD -NOT THEIRS!

WIJ NEMEN DEFINITIEF AFSCHEID VAN DE VOLKSVERRADERS VAN NIBURU.CO DIE HEBBEN LATEN ZIEN IN ALLE OPZICHTEN AAN DE VERKEERDE KANT TE STAAN

2 Replies to “OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! STEUN THE RESISTANCE! VERJAAG DE MASSAMOORDENAARS RUTTE EN DE JONGE! IT’S YOUR LIFE, YOUR COUNTRY, YOUR WORLD -NOT THEIRS!”

  1. Steeds méér en steeds grotere demonstraties overal ter wereld. Maar vooral in Duitsland. De Duitse anti-lockdown demonstranten hebben ontdekt dat als er zo’n 5000 of méér demonstranten zijn de politie verder ook machteloos is. En die demonstranten die komen terug met steeds méér en in steeds meer steden. Keulen, Berlijn, München, Hamburg, Stutgard (waar afgelopen weekend zo’n 10000 demonstranten op de been waren) en ga zo maar door. Al met al een zeer hoopgevende ontwikkeling. Daarbij zijn de Duitse MSM op ongedachte wijze in hun eigen poep getrapt want die demonstranten werden tot nog maar kort geleden steeds weggezet als “verschwörungstheoretiker” maar dat klinkt nu wel heel vreemd met zo’n enorm aantal doodgewone Duitse burgers die de corona-smeerlapperij spuugzat zijn.

Geef een reactie