OPROEP: DWING PHILIPPE REMARQUE TOT HET BRENGEN VAN DE WAARHEID -OF HIJ GAAT OP VOOR MEDEPLICHTIGHEID AAN MASSAMOORD

WAT IS DIT VOOR KRANKZINNIGHEID DAT DE VOLKSKRANT ALLE BERICHTEN OVER DE GEVAREN VAN VACCINATIES NEGEERT EN IN PLAATS DAARVAN PROPAGANDA MAAKT ZONDER ACHT TE SLAAN OP DE FEITEN? * MAIL DE HOOFDREDACTEUR [p.remarque@volkskrant.nl] EN DWING HEM ZIJN BERICHTGEVING IN BALANS TE BRENGEN * LEES NIBURU.CO: ROBERT DE NIRO HEEFT GENOEG VAN FARMA-MAFIA

2 Replies to “OPROEP: DWING PHILIPPE REMARQUE TOT HET BRENGEN VAN DE WAARHEID -OF HIJ GAAT OP VOOR MEDEPLICHTIGHEID AAN MASSAMOORD”

  1. Als ik je NSB-Ombudsman aanklik dan gebeurt er DIT, en als ik dezelfde site via deze stek wil doorlinken ververst de pagina zich ongewoon vaag. Buitengewoon verontrustende hacktiviteiten passeren er de laatste tijd via je online-toko Kat. Laat anders even een deskundige ICT-er ontvirusend doelgericht door je systeem bestanden heengaan? Mijn data verzamelaars lopen namelijk steeds meer de een of andere rambam virus op wanneer ze door je online bestanden zijn heen ‘moeten’ gaan…

  2. Ach schatje Katje.De Niro, de geflopte filmster? En aan zijn debiele beweringen moet de Volksrant aandacht besteden? Daag je ze anders voor de RvdJ?

    Wat een zielige stuiptrekkingen om weer de vaccinatie-hoax te willen activeren. Dat is al je tweede poging vandaag. Caroly (alias Margarita, alias Linda) wil vast wel weer een mailtje naar de Volkskrant sturen. Ik zag dat je zelf ook al je best hebt gedaan.

    Ga je Remarque ook vragen aandacht te besteden aan de ufo’s, de chemtrails en de platte aarde? Of liever aandacht voor de holle aarde? Of aan de 9/11 of JFK?

    Kat, jouw bovenkamer is in grote wanorde en vraagt om een serieuze en grondige schoonmaak!

Geef een reactie