8 Replies to “OPROEP MICHA: LATEN WE SAMEN DE TELEGRAAF HET LAATSTE ZETJE GEVEN DE AFGROND IN!”

 1. Het ergste vind ik dat de telegraaf een 12 jarig Meisje misbruikte dat zwanger was en haar illegaal verkregen medische gegevens misbruikte voor een volksrel en hetse op te wekken om van die joodse tristan van der vlis de massamoordenaar af te leiden!

  En Haar allerlaatste stukje Veiligheid Welbevinden en Sociaal Economische Bezit en Onderdak weg vaagde daar ze voor de door de telegraaf georganiseerde lynchmobs moest vluchten.

  Doet me denken aan die BS lafaards die Weerloze Meisjes einde oorlog de zwangere buikjes intrapten en kaal schoren en nu ons petite elite bestuur zijn. Komen hier ook nog wel eens hun talenten ten toon stellen…maar dié deden dát ná oorlogs driejarige kindjes al als super nsbers.

  Die kranten malen er geen eens om hoé het Haar nu vergaat…óf dát wél Goéd áf gelópen is!

 2. aaaahh De Telegraaf probeert Micha kapot te maken …….. apart aangezien dat maar een klein conflict was.

  Heer Kat deed zich voor als journalist van de Telegraaf middels een perskaart, daar was de Telegraaf niet van gediend en heeft dat aangevochten en dit vervolgens gewonnen.

  Dit lijkt mij geen wrede aanpak, Kat is dat betreft misschien heel goevoelig en vat dat wat anders op ……… of het zou zo kunnen zijn dat de racune zijn denkpatroon beinvloed.
  Dit komt regelmatig voor bij gebroken relaties.

  effe wat Demmink saus erbij, en tsjaaka we hebben weer een leuk jengel verhaal

 3. Micha gaat niet stoppen als de Telegraaf failliet gaat. Beste mensen neemt allen een abonnement op de Telegraaf, steun die Krant want anders blijft de debiele laster van deze paranoïde kobold doorgaan.

  Veel steun is niet eens nodig, een paar extra kranten in de losse verkoop is genoeg om 23 september te halen. Zegt het voort, communiceer het in uw kennissenkring, twitter het rond. Het landsbelang is in het geding.

  Ik reken op u!

  1. De Telegraaf steunen omdat Micha anders doorgaat? Neh, dat is echt een brug te ver. De laster houdt vanzelf op als hij in hoger beroep veroordeeld wordt. Frustrerend dat dat zo lang duurt, dat wel.

Geef een reactie