OPROEP OM MASSAAL TE KOMEN DEMONSTREREN TEGEN DE CRIMINELE NOS

GEENSTIJL LAAT ZIEN VOLLEDIG TE WORDEN GECONTROLEERD DOOR DE DEEP STATE: ALS HET ER ECHT OPAAN KOMT, KIEST MEN VOOR GELAUFF EN DE LEUGEN * KOMEN JAN DIJKGRAAF EN EBRU UMAR OOK NAAR DE NOS OF ZIJN ZE AFGEKOCHT?

‘WIJ WILLEN HET HELE NIEUWS, HET ECHTE NIEUWS! NIETS DAN HET NIEUWS EN NIET DE GIFTIGE PEDO-PROPAGANDA-COCKTAIL VAN MARCEL GELAUFF’

De NOS zit nu in een dodelijke neerwaartse spiraal, een fatale catch 22. Als de spotlight van propaganda en corruptie eenmaal op een media-organisatie is gericht die het moet hebben van ‘kwaliteit’ en ‘vertrouwen’ is het einde daar. Immers: de NOS heeft geen andere keuze en mogelijkheid dat het odium van staatspropaganda-organisatie keer op keer te bevestigen hetgeen de kritiek hierover alleen maar weer verder doet aanzwellen! Juist omdat Gelauff zijn ziel heeft verkocht aan de duivel is het onmogelijk van koers te wijzigen of opeens ‘eerlijk’ te worden! ZO WERKT HET NIET MET DE DUIVEL! En nu de macht en de elite steeds verder in de problemen komt, is Gelauff gedwongen steeds potsierlijker en doorzichtiger leugens en manipulaties toe te passen in pogingen het leugen-verhaal van de Bilderbergers overeind te houden -hetgeen uiteraard steeds minder lukt waardoor de kritiek en de protesten WEER verder aanzwellen etc. etc… Een uitstekend voorbeeld hiervan is het artikel over Trump die de noodtoestand uitroept om ’the wall’ te kunnen bouwen waarover we hebben bericht op nrcombudsman. En daar komt dit nog eens bij: Gelauff wordt nu voor de keuze gesteld wel of niet te berichten over de demo tegen zichzelf. Strategisch zou het voor hem veel beter zijn daar wel over te berichten, maar door zijn totaal gecorrumpeerde manier van werken is hij daartoe niet in staat.

7 Replies to “OPROEP OM MASSAAL TE KOMEN DEMONSTREREN TEGEN DE CRIMINELE NOS”

  1. …..is Gelauff gedwongen steeds potsierlijker en doorzichtiger leugens en manipulaties…
    —————-

    Ja, psychopaten als “Prins” Bernhard, liegen tegen de klippen op verder, ook als het potsierlijk wordt en de omgeving dreigt te gaan begrijpen, dat men hier met het griezelige fenomeen van (duivelse) kern-krankzinnigheid te maken heeft……..

Geef een reactie