‘OPTREDEN REGERING IN ZAAK-DEMMINK ALS POSITIEF ERVAREN’

OPINIE-GOEROE MAURICE DE HOND PEILDE DE MENING VAN HET NEDERLANDSE VOLK OVER HOE HET KABINET-RUTTE OMGAAT MET DE ZAAK-DEMMINK * 14% IS ‘POSITIEF’, 31% IS ‘VRIJ POSITIEF’, 15% IS ‘NEGATIEF’ EN 13% IS ‘UITGESPROKEN NEGATIEF’
[wp_ad_camp_1]
De meerderheid van het Nederlandse volk is positief over de wijze waarop het kabinet-Rutte omgaat met de zaak-Demmink. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond. De Hond vroeg de Nederlanders ook of ze vinden dat ‘complotdenkers’ een ‘hetze’ voeren tegen Demmink en deze mening werd gedeeld door maar liefst 89% van alle Nederlanders. Mark Rutte liet via Hill & Knowlton weten ‘erg blij’ te zijn met deze uitkomst en ‘een half uur lang te hebben gelachen’. “We zien dat het Nederlandse volk gewoon beseft en begrijpt dat pedofilie niet voorkomt in kringen van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid dragen. Dat is ook logisch, want als iemand pedofiel zou zijn, zou hij nooit een belangrijke post kunnen bekleden.” Het kabinet werkt nu aan nieuwe wetgeving die het strafbaar stelt iemand binnen de rechterlijke macht, de politiek of de ambtenarij in verband te brengen met kindermisbruik. Rutte: “We voelen ons ook gesterkt door de duidelijke uitspraak van de rechter in Lelystad in de smaadzaak die Marcel Gelauff heeft aangespannen tegen Micha Kat. Het is gewoon niet te tolereren mensen met een dergelijk profiel in verband te brengen met pedofilie. Daar is onze rechtstaat en onze democratie veel te kostbaar voor!”

12 Replies to “‘OPTREDEN REGERING IN ZAAK-DEMMINK ALS POSITIEF ERVAREN’”

 1. MAW 89% van het volk gelooft alle leugens.
  Volgens mij is dat getal veel hoger.

  De Nederlanders die begrijpen wat er zich af speelt in de politiek is kleiner dan 1%. Laatste autonome politieke protest was het protest tegen Sinterklaas, ik meen dat er 18 mensen kwamen opdagen. In 2014 is er door enkele miljoenen Nederlanders meegedaan aan propaganda om de mond van die 18 lieden te snoeren. En Micha hoort niet bij die mensen die begrijpen wat de agenda is, ik zag hier onlangs zelf een artikel waar een antisemitische valse beschuldiging naar zionisten werd gedaan.

  Ik merk dat commentaren hier van mijzelf niets uithalen.
  Mogelijk worden ze niet eens gepubliceerd.
  Laatst zag ik een commentaren stroom met slechts antisemitische valse beschuldigingen, enige dagen nadat ik moeite deed in een commentaar om deze smerige propaganda te ontmantelen als de typische en de simpele propaganda die het is.

  De MSM gaf enige jaren aandacht aan arrestaties van pedofiele priesters, Micha ontkende het belang daar van. Hoe pedofiel Demmink is zonder de Katholieke connectie aan het daglicht te brengen is volstrekt irrelevant. Katholiek Nieuwsblad de enige bron voor Demmink ontmantelingen, tsja, het volk moet ik dan gelijk geven over die opinie. En Maffia is Rooms Katholiek, komt erg dom over om Maffia zonder de evidente Katholieke achtergrond te vermelden.

 2. En nog steeds (!) is er niet proactief en wereldwijd een algemene psychopatentest ingevoerd.

  De goegemeente heeft zeker wel betere of althans verleiderlijke dingen te doen……

  ‘You WILL be stabbed in the back’!

 3. Is dit artikel serieus bedoeld Micha? Je copypaste gewoon een artikel van de Telegraaf en maakt daarin eigenhandig allerlei wijzigingen? Je gebruikt in de titel aanhalingstekens om een citaat aan te duiden terwijl je niets citeert maar het zelf uit je dikke duim hebt gezogen? Kan en mag dat zomaar, journalistiek gezien? Als dat zo is, kan ik ook wel schrijven.

  ‘OPTREDEN KAT IN ZAAK-DEMMINK ALS DESTRUCTIEF ERVAREN’

  De meerderheid van het Nederlandse volk is negatief over de wijze waarop Micha Kat omgaat met de zaak-Demmink. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond. De Hond vroeg de Nederlanders ook of ze vinden dat ‘complotdenkers’ een ‘hetze’ voeren tegen Demmink en deze mening werd gedeeld door maar liefst 89% van alle Nederlanders. Mark Rutte liet via Hill & Knowlton weten ‘erg blij’ te zijn met deze uitkomst en ‘een half uur lang te hebben gelachen’. “We zien dat het Nederlandse volk gewoon beseft en begrijpt dat pedofilie niet voorkomt in kringen van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid dragen. Dat is ook logisch, want als iemand pedofiel zou zijn, zou hij nooit een belangrijke post kunnen bekleden.” Het kabinet werkt nu aan nieuwe wetgeving die het strafbaar stelt iemand binnen de rechterlijke macht, de politiek of de ambtenarij in verband te brengen met kindermisbruik. Rutte: “We voelen ons ook gesterkt door de duidelijke uitspraak van de rechter in Lelystad in de smaadzaak die Marcel Gelauff heeft aangespannen tegen Micha Kat. Het is gewoon niet te tolereren mensen met een dergelijk profiel in verband te brengen met pedofilie. Daar is onze rechtstaat en onze democratie veel te kostbaar voor!” Verder noemt hij Kat een ‘laffe en luie sprookjesverteller die als gewezen journalist nu zijn hachje probeert te redden door voor een publiek van zes man fantasieverhalen te vertellen en zijn eigen rechtszaken te saboteren om maar wat te schrijven te hebben’. Het kabinet zal er alles aan doen om Kat gedwongen te laten opnemen wegens diens latente voorliefde voor pedofilie.

  1. LS…

   Zo houden we de discussie levendig want niemand mag het natuurlijk gewoon gaan vinden… Wat er ook geschreven wordt over het Monster Joris Demmink en consorten.

  1. Ja die hond is sinds ze hem konden criminaliseren met een onder geschoven email …óm!

   Ze recruteren ook massas minions uit veroordeeld of té veroordelen volk daklozen thuislozen uitgeprocedeerden en AZC´s

 4. Een man -geen vènt- als Mark Rutte háát democratie. Ook van de rechtstaat moet hij helemaal niets hebben.

  Juist daarom loopt Mark Rutte’s mond van deze woorden over. En in de politieke jungle sluipen voldoende roofdieren rond om voor Mark Rutte’s falende en misdadige beleid ruime consensus te vinden. Men vergisse zich niet: Mark Rutte en consorten (ook gij Roemer?)vertegenwoordigen NIET de belangen van het nederlandse volk maar van het BANKENMONOPOLIE. En zij doen dat stiekem.

 5. Ja democratie als dekmantel is een uiterst glibberige vrijbrief voor psychopaten.

  Straks “wil” de “uitstekend geïnformeerde/geheel niet staatsgemanipuleerde” (een voorwaarde voor redelijke besluitvorming) psychisch goed geïntegreerde meerderheid in de USA nog Hillary Clinton aan de atoomknop.

  Alles raakt proactief geperverteerd door onze liefdevolle “vrinden” met de ‘alien mindset’.

  Vermakelijk (‘sort of’) is het voor hen, als je met een blij gemoed je eigen been gaat afzagen.

Geef een reactie