ORWELL 6.0: EEN DAG NA DE PUBLIKATIE VAN DE KLOKKENLUIDERS-VIDEO VANUIT DE GLOBAL VACCINE SAFETY SUMMIT ‘WAARSCHUWT’ STAATS BLOKHUIS..

VOOR ‘FANTASIEVERHALEN OVER VACCINATIES’ * LEES OOK HET STUK OP NIBURU.CO * BLOKHUIS HEEFT ZIJN VERSTAND VERLOREN E/O IS GEMINDCONTROLD DOOR DE MOORD OP ZIJN DOCHTER * LEVENSGEVAARLIJKE NWO-GEPROGRAMMEERDE GEKKEN IN DEN HAAG ZETTEN ALLES OP ALLES HET LEVEN VAN DE BURGER TOT EEN HEL TE MAKEN * NWO DOET WEER EEN POGING EEN DODELIJKE PANDEMIE TE TRIGGEREN MET EEN NIEUW HORROR-VIRUS IN CHINA

Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid waarschuwt voor fantasieverhalen over vaccinaties. “Elk jaar worden 170 baby’s met kinkhoest in het ziekenhuis opgenomen”, schrijft hij op Twitter. “Daarom hebben we de 22-wekenprik voor zwangeren.” Deze quote is te vinden in dit artikel op de site van Gelauff over een initiatief van een anti-vaxxer dat natuurlijk direct met het grofst mogelijke geweld -artikel bij NOS, acties van Blokhuis en RIVM- de kop moet worden ingedrukt. Deze paniek doet sterk denken aan de paniek die we zagen bij WHO in de klokkenluiders-video die deze week werd gepubliceerd en waarin deskundigen zich in wanhoop beklagen over het gebrek aan zekerheid over de veiligheid van vaccins en over het feit dat steeds meer mensen zich gaan verzetten tegen de gedwongen inspuitingen van staatswege- een vorm van terreur die in de hele geschiedenis van de mensheid niet eerder is toegepast, ook niet door Hitler, Stalin en Pol Pot. Het goede nieuws: de NWO gaat het niet redden met de vaccinaties. Er is te veel verzet -en het groeit. De staat heeft geen geloofwaardigheid meer.

2 Replies to “ORWELL 6.0: EEN DAG NA DE PUBLIKATIE VAN DE KLOKKENLUIDERS-VIDEO VANUIT DE GLOBAL VACCINE SAFETY SUMMIT ‘WAARSCHUWT’ STAATS BLOKHUIS..”

Geef een reactie