OVER TWEE WEKEN UITSPRAAK WRAKING OUDERLING ABBINK

ER ZIJN OPNAMES GEMAAKT VAN DE ZITTING * WORDT MICHA IN HOGER BEROEP BERECHT DOOR DE RECHTER DIE HANS WESTENBERG VRIJSPRAK VAN MEINEED EN MEEHIELP AAN DE SATANISCHE ‘TURKSE SPIN’ JORIS DEMMINK VRIJ TE PLEITEN?

Zojuist bericht van mijn advocaat op de weg terug vanuit Arnhem. Alle punten zijn naar voren gebracht waarvan de belangrijkste zijn dat de ouderling weigerde pro-Micha-stukken mee te nemen bij zijn opmerkelijke afwijzing van al Micha’s onderzoekswensen -die eerder wel waren toegewezen door het Haagse Hof- en dat hij in strijd met de waarheid stelde dat Micha’s advocaat accoord zou zijn gegaan met een zittingsdatum waartegen juist verzet was aangetekend. Uiteraard speelt de corrupte bemoeienis van Abbink in het Westenberg-verhaal ook een rol. Nico van den Ham en Ranjana waren aanwezig met enige andere sympathisanten. Er zouden opnames zijn gemaakt. Voor Micha is het strategisch wellicht het beste als de wraking wordt afgewezen, want dan krijgen we een zwaar aangeschoten rechter die zonder enige twijfel weer tal van fouten zal maken.

7 Replies to “OVER TWEE WEKEN UITSPRAAK WRAKING OUDERLING ABBINK”

 1. “”samenspanning tussen Justitie en NOS – Elsevier om Micha te demoniseren””

  en hoe heeft dat dan zich precies afgespeeld, of is het weer een brouwsel van je hersenspinsels gebasseerd op gebakken lucht.

 2. Je moet al met tegenzin je toevlucht nemen tot spuitbussen omdat ‘dead inside’ anders helemaal tot niets zinnigs te bewegen is.

  En daarna gaan ze bijv. de klokkenluider bestraffen omdat die, als dringende hint (!) en waarschuwing voor de omgeving, de gevel van het huis van een mogelijk levensbedreigend gestoorde logisch intelligente ‘adapted compensated’ anti-sociaal, omhoog gevallen binnen PB BV, met een likje oranje hairspray van het -n.a.w. lang niet geheel de lading dekkende maar wel aansprekende- woordje “pedofiel” heeft voorzien.

 3. Ze blijven ook gezamenlijk (!) met PB BV’s “Openbaar” Ministerie tot op de dag van vandaag weigeren vervolging in te stellen.

  Zie onderstaande link.

  Het gevolg is ten hemel schreiend:

  =================
  Remember also that those who planned and ordered these raids – and, yes, the crews who carried out these raids – were and are war criminals by anyone’s definition!

  Many still walk the streets of England, Canada and the United States with impunity. They have boasted about their deeds for fifty years in your press and in their “Veterans for Foreign Wars” get-togethers.
  ================

  Ik bedoel maar: Wat kun je van dergelijk onvoorstelbaar weerzinwekkend gespuis nu verwachten als journalist die zijn werk behoorlijk tracht te doen.

 4. Onthou dat de USA/GB vazalstaat “PB BV onafhankelijke rechterlijke macht” (als verdoezelaar en daarbij ijskoud gaande over lijken) volledig medeplichtig (!) is aan psychopathische ‘horror crimes’ (onder dekmantel van “oorlog”) GERICHT tegen (de zwakste onbeschermde) burgers van deze aard en omvang:

  http://www.whale.to/b/dresden_p.html

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

  De enige strategie = testen en UITNEMEN.

  1. Het gaat om het tussen-arrest van het Haagse Hof waarin Micha drie cruciale getuigen mocht ondervragen en waarin een onderzoek werd gelast naar samenspanning tussen Justitie en NOS – Elsevier om Micha te demoniseren.

Geef een reactie