OVERAL TER WERELD ZIJN TOMMY ROBINSON-PROTESTS BEHALVE IN NEDERLAND, ONDANKS GEERT WILDERS! WE STAAN OPNIEUW TE KIJK ALS NAZI-VOLK

IN DE OORLOG STOND NEDERLAND ONDER DE SOLDATEN VAN HITLER BEKEND ALS WALHALLA: DE NAZI’S WERDEN OP HANDEN GEDRAGEN EN ALLE VROUWEN WILDEN MET ZE NEUKEN * HET IS ANNO 2018 NOG PRECIES HETZELFDE * MYSTERY: DE LEIDER VAN DE TWEEDE PARTIJ VAN NEDERLAND GAAT TOT HET UITERSTE ROBINSON TE STEUNEN, MAAR HET VOLK INTERESSEERT HET GEEN REET * DAT IS IN TAL VAN LANDEN HEEL ANDERS * HET ROBINSON-STUK IN THE DAILY MAIL

4 Replies to “OVERAL TER WERELD ZIJN TOMMY ROBINSON-PROTESTS BEHALVE IN NEDERLAND, ONDANKS GEERT WILDERS! WE STAAN OPNIEUW TE KIJK ALS NAZI-VOLK”

  1. “Tal van landen”- en dan volgt er een link waarmee je Leeds, Manchester en Parijs, en als je een beetje doorzoekt ook nog Toronto boven tafel krijgt. Wederom gedegen bronnen materiaal van Micha. Drie landen. Nou nou. Poeh Poeh.

    Het filmpje van Parijs toont een handjevol mensen. In Leeds wordt gesproken over een paar honderd. Het is niet echt indrukwekkend.

Geef een reactie