2 Replies to “PAAS-TOESPRAAK MICHA KAT: HET BOEMERANG-EFFECT”

  1. Prachtig psychologisch effect: als Micha zich verloren voelt, gaat hij schreeuwen dat hij wint. En zo hebben we recent weer drie filmpjes: een dansende Micha (gewonnen!!!), een depressieve Micha (ze gaan mij vermoorden!) en een krijsende Micha (winning, winning). En dat binnen twee dagen. Een stoornis in beeld.

  2. Micha is winning op alle fronten, waar heb ik dat eerder gehoord? Maar kijk eens even om je heen naar je kamertje van 3 bij 3, ziet dat eruit als winning? Daar toch wel snel tussendoor even bedelen om steun. Maar zoals je zelf al zegt; de waarheid wint het altijd, vandaar dat het boven komt drijven dat jijzelf je schuldig maakt aan kinderporno, dat jij met doodsbedreigingen komt, en dat jij vandalisme pleegt. En vandaar dat jij ook een gevluchte bajesklant bent met 10 maanden cel aan je broek.

    Oh, en hoe verdorven jouw geest inmiddels is blijkt wel uit het feit dat jij het over een gratis advocaat hebt, terwijl in werkelijkheid de strapatsen van üntermenschen zoals jij worden betaald door belastingbetalers zoals ik.

Geef een reactie