PAASTOESPRAAK VAN MICHA TOT HET VOLK

10 Replies to “PAASTOESPRAAK VAN MICHA TOT HET VOLK”

 1. Ik ben nog vergeten te noemen:

  -De politie. Een hard bewijs voor alles wat ik de toespraak wordt gesteld in de metamorfose van de politie in 20 jaar tijd van een force die de mensen helpt en beschermt tegen criminaliteit tot een kracht die tegen de mensen werkt en deze neerslaat in opdracht van de pedofielen. De politie wordt klaargestoomd het volk uit te moorden. Dat is de achtergrond van het fenomeen ‘killer cop’

  -De Katholieke Kerk. Een van de grootste krachten achter de pedo-machtsovername. De hele kerk is een grote satanische fake-organisatie waar het verkrachten van kinderen centraal staat. Daar is het allemaal om te doen. Er zouden acties kunnen komen waarin mensen opstaan midden in een preek van zo’n pedo-priester en roepen ‘u moet uw mond houden! Uw heeft geen enkele morele basis de mensen toe te spreken. Uw kerk bestaat uit pedofielen, plunderaars en criminelen!’

  Dan nog iets over het gebrek aan respons. Dat constateer ik ook, maar is voor mij geen reden om mijn mond te houden. Ik voel het als een plicht aandacht te vragen voor de misstanden van de pedo-staat los van hoeveel mensen naar me luisteren of in actie komen. Daarbij komt dan nog dat alles zou kunnen veranderen, dat er opeens iets gebeurt waardoor mensen wel in actie komen. Bovendien is het het lot van elke profeet niet te worden gehoord of pas lange tijd na het vertolken van zijn boodschap. In feite maakt dat een profeet juist tot een ECHTE profeet, dat tijdens zijn leven en optreden NIEMAND wil horen wat hij zegt! Maar het moet toch worden gezegd en zal ook worden gezegd!

  1. Micha, wees eerlijk. Die revolutie van jou wordt niks want niemand vind je nog interessant. Mensen hebben genoeg aan televisie en voetbal. Het volk wil brood en spelen.

   Ik hoopte dat jij leiding kon geven aan de revolutie maar laten we eerlijk zijn, dat kun je niet. De pedofielen trekken zich niks van je aan. Ze nemen niet eens de telefoon op. Ze zien je als een gekke clown waar je de schouders over ophaalt. Ze nemen niet eens de moeite om je voor de rechter te slepen. Wees blij en neem je verlies. Zoek een baan of zo.

   Die revolutie gaat er wel komen maar dan onder leiding van mensen die serieus genomen worden. Met een gek rood T-shirt in een hotelkamer met een waterkoker en haardroger gaan zitten werkt niet. Niemand neemt je zo serieus, Micha.

   Wens je wel veel sterkte. Een afgang is nooit fijn maar je kunt er natuurlijk ook veel van leren en er sterker uitkomen.

   Het beste Micha!

   Houzee!

   Soldaat

  2. Ik las het M K commentaar, verwonderde me er over dat ik het helemaal met hem eens ben. Even later realiseerde ik me, dat is Micha!

   Je bent goed bezig Micha.
   Toch wil ik wel even vermelden, dat Pamela Hemelrijk gevaarlijker was dan jij.
   Moeilijk uit te leggen, want de reden dat zij nog gevaarlijker was dan jij, was ook de reden dat ze ontslagen was bij het AD. Dat was vanwege een column over Joegoslavië. Karate Bob, Klaas Bruinsma, moorden in Europa, dat wordt voor dit volk allemaal geheim gehouden. Ik begrijp wat er wordt geheim gehouden probeer het al jaren uit te leggen in veel publicaties, maar zelfs Serven begrijpen het niet.

   Waarom is Pamela ontslagen en vermoord?
   Omdat de officieren van de Ustasha Franciscanen zijn/waren.
   http://www.reformation.org/holocaus.html

   Wat Dutchbat daar deed krijg ik niet uitgelegd.
   Maar wat Dutchbat deed in Afghanistan is mij ook bekend, dat zal jij en andere bezoekers misschien een beetje begrijpen: Dutchbat en de NAVO hebben de reguliere regering van Afghanistan uitgemoord, om er een pedofielen clique tot regeringsleiders te maken!
   Zelfs de ambtenaren op gemeentelijk niveau in Afghanistan zijn nu pedofielen, dankzij de militairen van het Nederlandse leger en de rest.

   Rest mij nog om te melden, dat hoewel ik het volstrekt met je eens ben, ik wel niet je mening over je woordgebruik deel. Als je de RK kerk een misdadige organisatie noemt, dan kan je ook elk leger op de planeet een misdadige organisatie noemen, want Rome verdedigd haar misdaden met vakkundige retoriek. Kardinaal Ratzinger hield zich aan de wet, als hij pedofielen beschermde. Deze pedofielen zijn nodig voor de Contrareformatie, de Katholieken vinden dat dus legaal.

 2. Goed om te vernemen dat Micha ondanks het stoppen met Klokkenluideronline niet echt weg is. Grote bewondering voor o.a. zijn doorzettingsvermogen en zijn positiviteit!
  De reacties, zo schrijft ‘soldaat’, zijn teleurstellend en zo is het ook. Alles is teleurstellend, de reacties, de opkomst bij demonstraties zoals Break the System in Den Haag en Amsterdam. Dat geldt ook voor de steun die volksheld Micha Kat zo verdient, maar veel te weinig krijgt. Dienand Christe meld dat hij te laf is om het zwaard te hanteren. Jij bent helemaal niet laf Dienand, maar we zijn met te weinig. Laf zijn diegenen die nooit ergens zijn, jij was en bent er vaak wel. Nicodemus hoopt dat Micha ooit weer voorop loopt bij acties. Dat hoop ik ook vurig, maar zie dat niet meer gebeuren.

  Dat journalist Micha Kat die op ongelooflijke wijze zo zijn nek heeft uitgestoken en de waarheid durft te publiceren, daarom al zo lang in een ander land moet verblijven zegt veel over onze schurkenstaat. Caesar Lion Cachet, waar ik soms uitspraken en meningen van bewaar/opschrijf, maakt nu slechts een grapje en ook dat kan en is grappig. Micha werd gisteren 52, nog van harte Micha, ik ben 62. Morgen is er een rechtszaak over mijzelf, maar ik mag zelf niet komen of enige reactie geven. Ook dat kan in ons Schurkenstaatje (artikel daarover vanavond op mijn site). 13 april a.s. is er weer een andere rechtszaak, met als inzet het oneigenlijke vuile moordwapen, mijn eenkamerwoning afnemen.
  Waar zijn we beland Micha? Ik roep mensen massaal op om civiele rechtszaken, waar het klootjesvolk de gedaagde is, bij te wonen om het immense criminele gedrag van het Toga Tuig eens zelf waar te nemen. De tribunes blijven op enkele uitzonderingen na, leeg!

  Voor diegenen die hem kennen, het interesseert en mij er vaak over bevragen, Karel Bagchus leeft nog zo heb ik vernomen, maar zit ook in een ver land.

 3. De reacties op de Toespraak van Micha zijn heel erg teleurstellend. Nederlanders beseffen het gevaar niet en zullen zo in de macht van de satanische pedofielen blijven. Nederland is reddeloos verloren want ze herkennen en accepteren hun Bevrijder niet.
  Ik ben hier erg teleurgesteld over.

  Micha, ik moet je adviseren de strijd te staken. Dit leid tot niets. Misschien een baan zoeken en een goed boek schrijven over pedofilie en jouw strijd tegen dit Kwaad.

  Een Profeet wordt in zijn eigen land niet geëerd.

  Deze soldaat trekt zich terug en wenst je het allerbeste.

  Houzee!

  1. “hun Bevrijder” Soldaat?
   Als je een papist bent, waarschuw ik jou dat je jezelf ook zo presenteert. Zet liefst “sint” of zoiets voor je naam. Ik weet dat jullie geloven in een doel dat de middelen heiligt, Nederland moet Katholieke worden/blijven, desnoods worden alle kinderen van de vreselijke “calvinisten” ontvoerd. Maar martelen van onze kinderen is even ernstig als martelen van volwassenen!
   Zoals jullie doen met slotnonnen!

   Ik heb em Micha, hij is helemaal voor jou.

 4. Zomaar een paasgedachte.

  Hoe moet je reageren op geweld van de overheid?
  Neem nou bijvoorbeeld de aanslagen van 9/11, wat mij betreft het meest duidelijke voorbeeld van een boven enige twijfel verheven vorm van staatsterreur. Deze vraag houdt mij al jaren bezig.

  Als de Duitsers in WOII bij wijze van vergelding burgers liquideerde wist je dat het laatste waar je aan moest denken was om een klacht in te dienen bij justitie. Immers wat had het voor zin om aan een slager te vragen zijn eigen vlees te keuren? Toch is dit waar de huidige situatie erg op lijkt. Want ondanks dat er allerlei zaken objectief en aantoonbaar mis zijn (9/11, maar ook dichter bij huis de zaak Demmink en Baybasin) vinden we toch dat een gang naar de rechter de geeïgende weg is. Het is eigenlijk best eigenaardig dat we met z’n allen maar zo redelijk blijven.

  Nu zit ik al een dag argumenten te bedenken wat tegen het gebruik van geweld is tegen een partij die daar onrechtmatig en veelvuldig gebruik van maakt. En tot mijn spijt kan ik die logischerwijs niet bedenken. Behalve dan dat ik niet, op de lange termijn, in geweld geloof als oplossing voor conflicten of onrecht uit een soort van levensovertuiging. Maar daarnaast, ik geef het eerlijk toe, ben ik ook gewoon te laf om het zwaard te hanteren. Ik ben niet gewelddadig genoeg heb ik gemerkt.

  Misschien is dat nog wel het grootste geluk van zij die het geweldsmonopoly hebben. Dat er te veel mensen zijn zoals ik, die niet geloven in een gewelddadige oplossing of gewoon niet dapper genoeg zijn om het te gebruiken.

 5. LS…

  Gelukkig had je die föhn paraat op de achtergrond voor het geval dat je haar in de war zou raken… Hoe dan ook ! Het was niet echt spetterend maar dat maakt niet uit. Mijn zegen heb je en ga vooral door…

Geef een reactie