PANIEK BIJ ELITE IS NU COMPLEET: DE DOOFPOTTERS PROBEREN EEN HETZE OP TE STARTEN TEGEN COMPLOTTERS

NET ALS CHRIS KLOMP DURFT OOK EENVANDAAG GEEN ‘COMPLOTTER’ TE INTERVIEWEN * MAAR KLOMP NOEMDE TENMINSTE NOG EEN NEDERLANDSE NAAM -MICHA KAT- MAAR ZELFS DAT DURFT EENVANDAAG NIET * KRANZINNIG: NEDERLANDSE ACTUALITEITENRUBRIEK BEHANDELT ‘COMPLOTTEN’ IN…. FRANKRIJK

HET MET BELASTINGGELD -DUS DOOR DE DEMMINK-MAFIA- BETAALDE EENVANDAAG SIGNALEERT HET PROBLEEM VAN DE ‘COMPLOTDENKERS’ OP SCHOLEN * OVER HET PROBLEEM VAN DE KINDERVERKRACHTERS OP SCHOLEN WORDT GEZWEGEN * MAIL MASSAAL NAAR EENVANDAAG OM WALGING UIT TE SPREKEN OVER DEZE STAATSPROPAGANDA

3 Replies to “PANIEK BIJ ELITE IS NU COMPLEET: DE DOOFPOTTERS PROBEREN EEN HETZE OP TE STARTEN TEGEN COMPLOTTERS”

  1. De lafheid van de docu legt mooi de ‘werkwijze’ en het complete gebrek aan feiten en argumenten bloot van de doofpotters die Micha niet bij naam durven te noemen. Chris Klomp deed dat wel en moest dat bekopen met exposure als asset van de macht die wordt aangestuurd door Defensie en betaald door de politie.
    Hilarisch is het voorbeeld van de Franse docente over het niet terugbellen door een leuk meisje. Het is gewoon allemaal niet serieus te nemen. “De simpelste verklaring is meestal de juiste”: het is gewoon klinkklare onzin. En dan de pathetische poging tot demoniseren: ‘complotters’ zijn verantwoordelijk voor de Hutu-Tutsi genocide en voor de Holocaust! Neem je dat serieus Poes Mis? Eerlijk zeggen! Hoe meer van dit sort complotters-items, hoe sterker we worden!

  2. De documentaire legt mooi de werkwijze van Micha Kat bloot. Die meent ook dat de aanslagen in Parijs niet plaatsvonden, dat Els Borst is vermoord door Joris Demmink en dat de overheid met vaccinatieprogramma’s de wereldbevolking wil uitroeien.
    Hij gelooft ook in de Illuminatie, de NWO die samenzweert met de MSM en uiteraard de Bilderbergers die de wereld willen overheersen.

    Bewijs voor al dit soort beweringen levert hij niet want hij gelooft het gewoon. Wat hem niet lukt is om met dit soort leugens geld te verdienen zoals Alex Jones. Hij is dus niet zo’n slimme complotter.

Geef een reactie