PANIEK EN HYSTERIE OM KERSTTOESPAAK KONING NA PEDO-ONTHULLINGEN KH

JACK DE VRIES EN DE NOS PROBEREN HET NEDERLANDSE VOLK ‘OP TE WARMEN’ VOOR DE KERSTTOESPRAAK VAN DE COMPLEET VAN ZIJN VOETSTUK GETUIMELDE KONING WILLEM DIE ZIJN RIJK ZIET INEENSTORTEN IN TOTALE CHAOS VOL GEWELD [zeer schokkende video], PLUNDERING EN VERKRACHTINGEN VAN KLEINE KINDEREN * VOLG DE COMMENTS OP NUJIJ

GAAT KONING WILLEM BIJ ZIJN KERSTTOESPRAAK OOK IN OP HET VERTREK VAN JUDITH HERZBERG BIJ HET VERZETMUSEUM WEGENS ZIJN BANDEN MET TERREUR-REGIMES?

[wp_ad_camp_1]

De kersttoespraak van Willem-Alexander op Eerste Kerstdag, de derde sinds zijn aantreden in 2013, is belangrijk voor de koning. Die biedt hem een uitgelezen kans voor een behoedzame koerswending in zijn ambt. Willem-Alexander heeft dit jaar via bezoeken aan machtscentra van de wereld en via voorzichtige uitspraken en gebaren rond politiek heikele kwesties getoond dat hij meer wil zijn dan een vorst die alleen linten doorknipt en de handel bevordert. Hij heeft kennelijk de bedoeling om zijn koningschap meer (internationale) statuur en politieke relevantie te geven, en om mensen die hem lichtvoetigheid verwijten de wind uit de zeilen te nemen.

3 Replies to “PANIEK EN HYSTERIE OM KERSTTOESPAAK KONING NA PEDO-ONTHULLINGEN KH”

 1. Holle Bolle is geen ijskoude morele debiel zoals zijn bloedlinke ‘adapted compensated psychopath’ Reichssicherheitshauptamt SS opa.

  De appel is juist heel ver van de boom gevallen.

  Judith Herzberg moet plots seniel geworden zijn en rijp voor Bram Bakker.

  Een hartverwarmende, saamhorigheid bevorderende kersttoespraak van Holle Bolle is precies wat we in PB BV nodig hebben!

  Samen warmpjes onder de oranje-paraplu, ja gezellig.

 2. LS…

  Is dat alles ! Wat te denken vaan Opa Benno Reiter SS. Wat te denken van Papa Claus ? Ook iets met SS en nog veel meer smerigheid. Wat te denken van Mama Bea… Nep Oranje en nog veel erger ! Sjessus sjessus wat een smerigheid !

Geef een reactie