‘PARANOIDE GEK’ MICHA WON ALS ENIGE JOURNALIST OOIT EEN ZAAK VAN NRC HANDELSBLAD

DEEL 4 VAN ONZE SERIE ‘COMPLOTDENKERS, HET WARE VERHAAL’… NADAT MICHA VAN DE REDACTIE VAN BRANDPUNT ‘STEEDS MEER GELIJK’ KREEG IN DE ZAAK-DEMMINK, NADAT HIJ ‘SPECIALIST’ ROEL COUTINHO OVERBLUFTE MET ZIJN KENNIS EN DE RODE HOED UITJOEG EN DEMMINK-ADVOCAAT HARRO KNIJFF PROBEERDE TE ARRESTEREN WEGENS MEDEPLICHTIGHEID AAN DE MOORD OP FRED DE BROUWER NU ZIJN GROOTSTE TRIOMF…

2 Replies to “‘PARANOIDE GEK’ MICHA WON ALS ENIGE JOURNALIST OOIT EEN ZAAK VAN NRC HANDELSBLAD”

  1. Micha “won” de zaak na zeer ingrijpende tekstwijzigingen. Daarna concludeerde de rechter dat de overblijvende tekst nog dermate absurd was dat geen lezer dat serieus zou nemen (behalve natuurlijk een paar roeptoeterende fans als psychopatenjager “Stoute Revolutionair” en de joden hatende Balsamico die regelmatig Kats blogjes bezoeken en bezoedelen).
    Wanneer houdt dit ooit op?

  2. Dat in 2007 de rechtspraak nog niet fundamenteel verrot was……..ach.

    De NRC is trouwens PB BV niet en deze overwinning zal door Bernhard of zijn nagelaten netwerk niet als een voor hem (terecht, het zwaard der gerechtigheid zeg maar) levensgevaarlijk projectiel gezien zijn.

    Maar goed terwijl de gruwelijkste psychopaten ongerkend en ongehinderd de Satan kernfusiebommen op scherp stellen om de gehele aarde het lot van Dresden (dood, niets dan mineralen) te doen ondergaan, moet je een beetje de moed erin houden, dat begrijp ik wel.

Geef een reactie