PAUL JANSEN BEGINT IN STIJL: PEPERDURE EN ZINLOZE FEESTREISJES ‘NAAR HET BUITENLAND’

BEZOEKT PAUL JANSEN OOK DE PINOKKIO-BAR IN PRAAG? * KRANKZINNIGE TOESTANDEN BIJ DE TELEGRAAF * PAUL JANSEN SPREEKT ZICHZELF VOOR DE EIGEN CAMERA MOED IN: ‘WE ZIJN ZO GOED! WE HEBBEN ZOVEEL KENNIS! ER MOET NOG IETS VAN TE MAKEN ZIJN!’

[wp_ad_camp_1]

Het Jansen-effect: de redactionele kolommen verkopen aan Lidl en zelf op peperdure en totaal zinloze plezierreis gaan ‘naar het buitenland’ (0:55). Omdat Jansen zelf geen ideeen heeft gaat in in het buitenland ‘op zoek naar inspiratie en het gouden ei -waarvan hij zelf reeds zegt ‘dat waarschijnlijk niet te zullen vinden’. Kan het krankzinniger? Zoveel incompetentie en spilzucht zie je alleen bij de pedo-fascisten aan de Basisweg. En het leuke is dat de andere MSM alles wat Paul zegt moet goedpraten en als het ware zijn verworden tot propaganda-organen van De Telegraaf. Jansen is zo zielig en kansloos, dat zelfs deze site een beetje medelijden met hem krijgt. Op naar de 0 Euro, 0 losse verkoop en 0 abonnees want: De Telegraaf zal onder Jansen blijven liegen en bedriegen en propaganda blijven maken voor pedofielen, oorlogen en vaccinaties.

Eén reactie op “PAUL JANSEN BEGINT IN STIJL: PEPERDURE EN ZINLOZE FEESTREISJES ‘NAAR HET BUITENLAND’”

  1. Je jaloezie is begrijpelijk, Micha: Paul Jansen mag wèl op kosten van De Telegraaf naar het buitenland. Precies datzelfde mocht jij in 2002 ook maar dat heb je toen in Nieuwspoort duurzaam verprutst. Beetje flauw weer om die frustratie nu op Jansen af te reageren.

    Bovenstaand interview is natuurlijk wel een beetje ons-kent-ons maar Paul Jansen komt niet onaardig over. In binnen- en buitenland kijken hoe anderen het doen en daar lessen uit trekken voor zijn eigen organisatie is geen slecht idee. De Telegraaf met zijn traditionele, sterk vergrijzende doelgroep moet op zoek naar een nieuwe markt en dat is niet simpel. Ik zou het wel lachen vinden als Jansen het voor elkaar krijgt om de omzet weer te laten toenemen, al is het maar omdat Micha Kat met z’n makkelijke frustratiepraat dan ongelijk krijgt.

Geef een reactie