PAUL JANSEN (DE TELEGRAAF): ‘WIJ ZETTEN ONS DAG EN NACHT MET RUIM 200 JOURNALISTEN IN OM U ZO GOED MOGELIJK TE INFORMEREN OVER COVID, MAAR ZWIJGEN OVER CHLOROQUINE DAT IEDEREEN KAN GENEZEN!’

HIERONDER DE WERKELIJK SCHOFTERIGE EN CRIMINELE EMAIL DIE WIJ VANDAAG IN ONZE MAILBOX VONDEN VAN TELEGRAAF-UBERSTURMBANNFUHRER PAUL JANSEN * JANSEN PROBEERT TE PROFITEREN VAN HET VIRUS EN DE ANGST VAN DE MENSEN DOOR ZIJN MISDADIGE DAGBLAD VOL MET LEVENSGEVAARLIJKE LEUGENS TE SELLEN ALS EEN KWAKZALVER ZIJN ‘WONDERMEDICIJN’

Geachte heer/mevrouw,

Nu de wereld in de greep is van het coronavirus, neemt de behoefte aan informatie flink toe. Betrouwbare informatie, toegankelijk en helder verwoord. Waarbij feiten van geruchten worden gescheiden.

De Telegraaf-redactie zet zich dag en nacht met ruim 200 journalisten in om u zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Om uit te leggen wat de coronacrisis voor u betekent. We vertellen welke acties de overheid neemt, maar ook waar de schoen wringt. We peilen de stemming in het land, schrijven over de helden in onze zorg, doen verslag van gezond verstand, of een gebrek daaraan, en berichten over hoop, klein en groot, op betere tijden.

Onze populaire website telegraaf.nl en nieuwsapps worden dagelijks door miljoenen mensen bezocht. U vindt daar het allerlaatste nieuws via ons liveblog, persoonlijke verhalen en achtergrondinformatie. Ook brengen we columns, video’s en een dagelijkse corona-podcast, waarin we u bijpraten over actuele zaken. Lezen, kijken, luisteren; het kan allemaal bij De Telegraaf. En als abonnee heeft u volledige toegang. Log daarom in op onze website en in onze apps.

Ik wil u vooral ook bedanken dat u abonnee bent. Daarmee draagt u bij aan de betaalbaarheid van goede, onafhankelijke journalistiek. De Telegraaf is als onderscheidend nieuwsmerk van groot belang in een tijd waarin pluriforme media onder druk staan. Voor nu wens ik u en uw dierbaren veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Paul Jansen
algemeen hoofdredacteur

3 Replies to “PAUL JANSEN (DE TELEGRAAF): ‘WIJ ZETTEN ONS DAG EN NACHT MET RUIM 200 JOURNALISTEN IN OM U ZO GOED MOGELIJK TE INFORMEREN OVER COVID, MAAR ZWIJGEN OVER CHLOROQUINE DAT IEDEREEN KAN GENEZEN!’”

  1. Als het virus niet was ontdekt hadden we te horen gekregen “we hebben dit jaar een flinke griepgolf gehad”. Méér niet. Maar er zijn zeer machtige en gevaarlijke lieden die heel erg blij zijn met de coronacrisis. We vinden ze achter de ruggen van onze corrupte en criminele politici: het zijn de hedgefund managers die het vermogen van de rijken en ultrarijken beheren.

    En Micha: ga eindelijk eens modereren of sluit de commentaarfunctie gewoon. De zeer goede site van De Lange Mars is ook kapot gemaakt door trollen.

    1. Ach gut..; Typisch weer de arrogante censuurspatjes van een over het paard getilde holokotsoverlevende? Volgens mij lig je al langere tijd ergens in Hongarije onder een pissebeddensteen de stoere ‘zionist’ uit te hangen toch? Nou johny de bosjes‘man’, toevallig bevindt de sterkste anti joden Europese fractie zich binnen de Hongaarse grenzen, alwaar ik mijn compañeros per direct heb opgedragen om tollende jodendrollen zoals jij zo niet in een verlaten nazilatrine finaal door te spoelen, dan wel gekneveld en wel alhier binnen de Nederlandsche burelen v/h verzet voor een rituele wassing achter de oren ongefrankeerd af te leveren…

Geef een reactie