PEDO-BURGEMEESTER VAN DER KAMP VALT IN HET ZWAARD VAN ZIJN EIGEN PROCEDURE TEGEN DE RED PILLERS -IS RECHTER HOEKSTRA DE VOLGENDE?

2 Replies to “PEDO-BURGEMEESTER VAN DER KAMP VALT IN HET ZWAARD VAN ZIJN EIGEN PROCEDURE TEGEN DE RED PILLERS -IS RECHTER HOEKSTRA DE VOLGENDE?”

 1. Cyntha en Janet zijn nog steeds volkomen in de war, omdat zij beweren dat Nederland eerst goed was, maar de laatste jaren is afgegleden naar een soort politiestaat.

  In werkelijkheid zijn, de realiteit omdraaiende Cyntha en Janet net (te laat ?) een beetje wakker aan het worden, geholpen door het feit dat de psychopathocratie nu, noodgedwongen….door eigen chronisch wanbeheer en zelfverrijking, meer de fluwelen handschoen moet uittrekken, waaronder de ijzeren vuist, *die er altijd al was* , zelfs voor grote slaapmutsen (die, eerder gemakkelijk levend, nooit aandacht hebben besteed aan de waarschuwingen en hulpkreten van degenen die al door de psychopathocratie gemangeld werden…!!!) zichtbaar wordt.
  Dat soort “van nature bescheiden…, net enigermate wakker geworden volkse kwanten” beginnen dan ook nog vaak meteen de gehele verzetsbeweging over te nemen (of zouden dat het liefste willen) als de enige, allereerste en compleet klaarwakkere Führers ervan…….heel bescheiden dus……en niet erg vertrouwenwekkend.

  Die jeugdige administratief ambtenaar die Joost uitgebreid en vriendelijk (‘mask of sanity’ ???) te woord stond, kan heel goed een met een muis/Guinea pig (Joost) spelende psychopaat zijn. Meten is weten !!!
  Zou hij echter inderdaad integer (en niet op individueel niveau deviant) zijn en een ambtenaar zoals wij allen vinden dat een ambtenaar zou moeten zijn, dan gaat hij in het nu nog (er van alle kanten met staatsmacht in gemanipuleerd) vertrouwde Prins Bernhard B.V. het (zeker en) vast niet tot een sleutelpositie schoppen.
  Wel loopt hij het risico om, als hij integer melding gaat maken van onwelriekende, *Prins Bernhard -achtige VREEMDIGHEDEN* (daar heb je het woord) waar hij in functie per ongeluk tegenaan is gelopen, hij met een roetsjbaan-achtige, binnen de ambtenarij nooit voor mogelijk gehouden snelheid, ineens verbijsterd en volledig kaalgestolen, helemaal ‘flabbergasted’ op de keien staat.

 2. Wat altijd blijft storen is de uit *psychopatisch* machtsstreven voortkomende illegaliteit (conform psychopaat Mao’s *kenmerkend ijselijk pragmatische* uitspraak: “Macht komt uit de loop van een geweer”….) waarop de dagelijkse jurisdictie hier en elders in Europa illegaal gegrondvest is ( = zonder in Europa benodigde toestemming des keizers onder God: een kind weet, dat een keizer hoger is dan een koning en zou moeten weten dat een revolutie of muiterij meestal door psychopaten met een VERBORGEN eigen agenda, misbruik makend van volkse onvrede door bijv. misoogsten, wanbeheer door een plaatselijke potentaat
  en andere tegenslagen wordt opgestookt) en de akelige neiging van psychopaten om zich voor hun ledigheid en onvoorstelbare wandaden tegen de mens(elijk)heid abnormaal tot in het oneindige (als een gek en ook weer schadelijk voor “het openbaar”) te “belonen”.

Geef een reactie