PEDO- EN PLUNDER-ELITE GAAT OVER ELKE GRENS DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE EIGEN MISDADEN: NU ‘AFGEHAKTE HOOFDEN’

WAT WE NU IN NEDERLAND MEEMAKEN AAN MEDIA-SPINS IS NOG NOOIT EERDER GEBEURD IN DE GESCHIEDENIS EN GAAT NOG VEEL VERDER DAN GEORGE ORWELL BESCHRIJFT IN 1984 * OVERHEID, HILL & KNOWLTON EN MSM CREEEREN FAKE-WERELD VAN WAANZIN EN HORROR OM HET VOLK ‘BEZIG TE HOUDEN’ EN DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE EIGEN MISDADEN

[wp_ad_camp_1]

De hele hype van het ‘afgehakte hoofd’ is een spin, bedacht door Jack de Vries, om het volk ‘bezig te houden’ en de werkelijke criminelen die Nederland verwoesten -de ‘elite’- buiten schot te houden door het volk gefakte lower-class criminelen voor te schotelen. We hebben in Nederland inmiddels de situatie bereikt dat de overheid steeds grotere en krankzinnigere delicten moet plegen om de eerdere delicten aan het zicht te onttrekken. Zeg maar het Els Borst-model: de oud-minister moest worden vermoord om de eedere misdaden gepleegd door de groep-Demmink af te dekken. Nu gaan ze hoofden afhakken waarbij ze waarschijnlijk zijn geinspireerd door hun vrienden van IS(IS). De krankzinnige moord op zakenman Koen Everink hoort natuurlijk ook thuis in dit nieuwe horror-bestuursmodel: waarschijnlijk is Badr Hari de moordenaar van Els Borst en stond Everink op het punt dat bekend te maken. Dus moest ook hij verdwijnen. Dat Badr Hari een asset was/is van de staat blijkt duidelijk uit de bizarre behandeling die hij heeft gekregen en uit het feit dat zijn advocaat Benedicte Ficq was, iemand die in werkelijkheid werkt voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het lijk van Everink was nog warm toen Ficq al ‘wist’ dat Badr ‘er niets mee te maken heeft’ (dat moest ze natuurlijk zeggen van de groep-Demmink). No further questions. Deze game van door de staat gecreeerde criminaliteit om het volk bezig te houden kwam goed op stoom met de gehypte Passage-proces en de hysterie rond Willem Holleeder en Peter la Serpe. Ging allemaal nergens over. In 2007 liet het Ministerie van Justitie de ‘bunker’ in Osdorp ‘beschieten met een raketwerper’ om het volk in te peperen hoe ‘levensgevaarlijk’ de groep-Holleeder wel niet is, een waar ‘gevaar voor de democratie!’ Nu laten ze dus hoofden afhakken van ‘Marokkaanse criminelen’, juist op het moment dat de NOS compleet is exposed als criminele pedo-organisatie en de zaken Baybasin en Demmink naar een climax gaan -over een paar weken beginnen de Bart van Well-verhoren. Het is in feite ook het 9-11-model. Het is allemaal al beschreven door Machiavelli: creeer je eigen ‘vijanden’. De volgende Machiavelli-prijs zal wel voor Badr Hari zijn.

2 Replies to “PEDO- EN PLUNDER-ELITE GAAT OVER ELKE GRENS DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE EIGEN MISDADEN: NU ‘AFGEHAKTE HOOFDEN’”

  1. Die raketwerper kunnen Amsterdamse criminelen trouwens in het verleden wel in handen hebben gekregen via prins Bernhard.
    Die zal wel die Gladio opslagplaats in het Haagse Bos verraden hebben, toen ie weer eens geld nodig had.

    Dat ligt in de lijn der verwachtingen, maar iedereen die er iets van weet, houdt z’n bek stijf dicht.

    Anders zou het toch reeds totaal onnavolgbare sprookje van de monarchie wel eens tegen een olifant met een lange snuit aan kunnen lopen.

Geef een reactie