PEDO-HORROR BIJ DE VOLKSKRANT: DWING REMARQUE CS. TOT RECTIFICATIE WANT DIT GAAT ALLE GRENZEN OVER!

OOK INFOWARS BERICHT NU OVER DE EXTREEM GEVAARLIJKE PEDO-VIDEO’S VAN YOUTUBE MAAR VOLGENS DE VOLKSKRANT -DIE MICHA EERDER EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE OMDAT HIJ DE ZAAK-DEMMINK ONDERZOEKT- GAAT HET OM ‘ONSCHULDIGE KINDERVIDEO’S’

[wp_ad_camp_1]

micha kat
To: Philippe Remarque
Cc: Christien Wildeman, laurens.verhagen@volkskrant.nl, Iris Koppe, Geenstijl
Nov 27 at 3:40 PM

Inmiddels bericht ook The Daily Mail over de extreem gevaarlijke pedo-content van YouTube.
Blijft De Volkskrant bij de stelling dat het gaat om ‘onschuldige kindervideo’s’?

—– Forwarded Message —–
From: micha kat
To: Philippe Remarque Cc: laurens.verhagen@volkrant.nl ; Geenstijl ; Christien Wildeman ; Iris Koppe
Sent: Monday, November 27, 2017, 9:39:07 AM GMT
Subject: DRINGENDE SOMMATIE TOT SUBIETE RECTIFICATIE

In onderstaand artikel spreekt Verhagen over ‘onschuldige kindervideo’s’. In onderstaande video van Stefan Molyneux wordt de waarheid gemeld over YouTube en pedofilie. Opnieuw -voor de 100-ste keer- laat De Volkskrant zien medeplichtig te zijn aan het verkrachten en mishandelen van kinderen. Wij geven u 2 dagen de claim van Verhagen over de ‘onschuldige kindervideo’s’ op de voorpagina te rectificeren.

2 Replies to “PEDO-HORROR BIJ DE VOLKSKRANT: DWING REMARQUE CS. TOT RECTIFICATIE WANT DIT GAAT ALLE GRENZEN OVER!”

  1. En voor de goede orde: ik juich van harte toe als bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en stoppen met adverteren, om zo Google te dwingen om misstanden tegen te gaan. Die druk op Google om op te treden tegen kwaadwillende personen is en blijft nodig.
    Het laten verwijderen van Micha’s Google-account ging immers ook niet vanzelf.

  2. En Micha laat zich maar weer eens van zijn onnozelste kant zien. In geen enkele van je links gaat het over ‘pedo-video’s’; dat verzin je zelf weer eens.
    Je links gaan over 2 verschillende dingen: 1. over seksueel getinte comments (van pedo’s) onder onschuldige kindervideo’s, en over de niet- of slecht-werkende filteralgoritmes om dit soort commentaren te weren en 2. over google’s autocomplete bot die bizarre resultaten liet zien. Inmiddels is dat verleden tijd, want Google heeft onmiddelijk ingegrepen toen dit werd aangekaart.

    Maar ja, dat wil Micha niet horen, dus kakelt ie lekker verder, want er moet wel minstens 3xdaags ‘pedo-horror!!!1!!!’ geroepen worden. Rogier vreet het wel.

Geef een reactie