PEDO-HORROR: EURLINGS NET ZO BESCHERMD ALS DEMMINK

CAMIEL EURLINGS VERANTWOORDELIJK VOOR FYRA-DEBAKEL [Eurlings-NS] * EURLINGS GAF LANDINGSRECHTER KLM WEG AAN AIR FRANCE * TELEGRAAF PROBEERT EURLINGS TE PUSHEN ALS HETERO * ONGEKENDE BESCHERMING MSM VOOR PEDO-CRIMINEEL EN ‘RIDDER VAN HET HEILIGE GRAF’ CAMIEL EURLINGS [FILES KLOL]

BREAKING: KONING WILLEM DIRECT VERANTWOORDELIJK VOOR CHAOS EN ONDERGANG KLM

De band tussen Jack de Vries van Hill & Knowlton en rampen-Camiel is innig. Zo bedacht Jack de hetero-campagne voor Camiel door hem ’te laten fotograferen’ met fotomodellen in ondermeer Brazilie. Maar de rol van Jack ging veel verder zoals blijkt uit dit fascinerende stuk over de ‘opkomst en ondergang’ van rampen-Camiel bij KLM Air France. Het gaat werkelijk alle begrip te boven dat een totaal incompetente, krankzinnige en corrupte malloot wordt benoemd -in weerwil van tal van waarschuwingen- bij een van de grootste, mooiste en belangrijkste bedrijven van het land en dat vervolgens vanaf dag een miljoenen worden uitgegeven aan extern advies om deze idioot in de lucht te houden -tevergeefs natuurlijk: zowel Eurlings als de KLM crashten. Waarom? Waarom niet een gewoon capabel iemand benoemen? Hier zien we de verwoestende hand van koning Willem. Waarschijnlijk is de hele benoeming van rampen-Camiel bij KLM gebeurd omdat Willem dat wilde. Een nieuw bewijs voor de verwoestende werking van de monarchie voor ons land. Feit is in elk geval dat Willem Camiel toen deze amper bij KLM op de troon zat binnen-moffelde bij het IOC -tot de horror van de rest van het KLM-bestuur dat de bui dan al ziet hangen: rampen-Camiel is een ongeleid feestend en naaiend projectiel dat de hele wereld rondreist en van alles doet behalve KLM besturen. De afbladdering van Camiel Eurlings als president-directeur van KLM was na vijftien maanden zo ver gevorderd, dat zelfs CDA-vriend en communicatieadviseur Jack de Vries weinig meer voor hem kon betekenen zo lezen we in het gelinkte artikel in het blad Communicatie.

Waarom moest Camiel bij KLM op de troon worden gehesen? Waarom greep koning Willem direct in met verwoestende gevolgen? Waarom wordt rampen-Camiel tot op de dag van vandaag door de complete MSM beschermd nadat ook nog eens is komen vast te staan dat hij niet alleen KLM, maar ook de NS onzegbare schade heeft berokkend? Het antwoord: Joris Demmink.

3 Replies to “PEDO-HORROR: EURLINGS NET ZO BESCHERMD ALS DEMMINK”

 1. LS…

  Ik heb het stuk goed gelezen over Camieleke ! Prototype van een verwend knulletje. Oppervlakkig begaafd met een dun laagje vernis van beschaving. Voor de rest: Coke-snuivende psychopaat die de hele wereld belazert en uiteindelijk in het gevang belandt.

 2. LS…

  Fat Willy zat nog een minuut eerder diep in zijn neus te graven. Kan niets anders meer verzinnen als ik die gemankeerde kwal zie.

 3. Als je ook kijkt op de site van Ridders van het heilige graf van Jeruzalem:

  “De Ridderorde stelt zich tot doel het levende christendom te behouden in het land, waar Jezus zijn aardse leven heeft geleid en zijn opdracht van verlossing heeft volbracht. De Ridderorde wil daarom in het bijzonder de noden van de christenen in het Heilig Land lenigen met dien verstande dat de projecten, die worden geïnitieerd en ondersteund, ook voor andere groeperingen openstaan”

  Oftewel een 100% Zionistische organisatie, de Zionisten waaraan je eerst moet onderwerpen alvorens je mag plunderen en verkrachten. Zionisten die verantwoordelijk zijn voor huidige perversie en plunderingen. Kindermisbruik, miljardenroof allemaal het werk van Zionisten. En uiteraard de derde wereldoorlog voorbereiden samen met Saudi-Arabie en hun huurlingenleger ISIS.

Geef een reactie