PEDO-HORROR-STAAT VAN RUTTE EN DEMMINK IN FULL SWING: VRIJLAND VEROORDEELD VOOR HET WOORD ‘PEDOFIELENVERENIGING’

ONGEVEER PRECIES OP HET MOMENT VAN HET HOGER BEROEP VAN MICHA IN DE PEDO-SMAADZAAK VAN GELAUFF STAAT MARTIN VRIJLAND TERECHT IN EEN VERGELIJKBARE ZAAK * HIJ NOEMDE HET FWOS EEN ‘PEDOFIELENVERENIGING’ * DIT IS STAATSTERREUR VAN EEN GROEP PANISCHE EN HYSTERISCHE KINDERVERKRACHTERS * IEDEREEN MOET NU ZOVEEL MOGELIJK HET WOORD ‘PEDOFIEL’ GEBRUIKEN EN OVERAL ‘PEDO’ VOOR ZETTEN * MICHA KREEG OOK AL EEN CIVIEL VERBOD OM DE TELEGRAAF DE ‘PEDOGRAAF’ TE NOEMEN MET ENORME DWANGSOMMEN

[wp_ad_camp_1]

Een kort verslag van de rechtszaak aangespannen door het FWOS aangaande mijn onderzoek naar de Brongersma kinderpornofiles (zie laatste artikel op www.martinvrijland.nl). Ik ben voor het primaire deel vrijgesproken en voor het subsidiaire deel kreeg ik een voorwaardelijke taakstraf van 40 uur. Ik moet nog uitleg krijgen wat dat (subsidiaire deel) dan precies inhoud (vermoedelijk dat ik ze ‘pedofielenvereniging’ genoemd heb, maar dat is mij nog induidelijk) en kom daar op terug. Het is nu nog even de vraag of het zinvol is om in hoger beroep te gaan. Feitelijk lijkt het erop dat met deze zaak uit de oude doos (artikelen uit 2012/2013) geprobeerd is mij de mond te snoeren. Dat laat ik natuurlijk niet zomaar gebeuren. Het is wel toevallig dat dit opspeelt nu de Robert M. zaak de afgelopen dagen weer in beeld kwam. Broeit er iets onder de oppervlakte en moet Vrijland zich afzijdig houden? Deze tekst plukten we zojuist van de site van Martin -die overigens aangaf op geen enkele wijze gediend te zijn van onze ‘steun’ maar daar trekken we ons uiteraard niets van aan. We beslissen zelf wel wie we steunen en waarin. Daar hebben we mensen als Martin niet voor nodig die mij een dolk in de rug stak door mij stiekem te filmen ongeveer precies op hetzelfde moment dat hij 200 Euro van me aannam. Die ga je terubetalen Martin, al moet ik ze zelf komen halen in je stacaravan! Maar daar hebben we het nu niet over. We hebben het nu over staatsterreur op een schaal die werkelijk alle begrip te boven gaat! Terwijl de PP-elite jaarlijks duizenden kinderen verkracht en peuters en baby’s de strotten doorsnijdt, krijgt het ‘gewone volk’ een verbod op het uitspreken van het woord ‘pedofiel’ of van daarvan afgeleide woorden! We hoeven u hier niet uit te leggen dat deze terreur, opgelegd door pedo-rechters, eens te meer een schuldbekentenis is!

Eén reactie op “PEDO-HORROR-STAAT VAN RUTTE EN DEMMINK IN FULL SWING: VRIJLAND VEROORDEELD VOOR HET WOORD ‘PEDOFIELENVERENIGING’”

  1. “””Martin niet voor nodig die mij een dolk in de rug stak”” en dat moet Kat zeggen, die niet anders doet dan mensen met een dolk bewerken include zijn lading advocaten.

    Martin zal wel erg onder de indruk zijn dat je bij zijn stacaravan aan komt kloppen …… ik vermoed dat Katje zelf het hazenpad gaat kiezen zoals heer Kat dat evenwel in Duitsland deed, daarnaast moet Kat nog een heel traject bewandelen zoals schuldeisers en DNA afgifte en eventueel staat er nog een ontvangstcomite klaar die met Kat nog een appeltje te schillen hebben

Geef een reactie