PEDO-MEDIA WETEN NIET HOE SNEL ZE DEMMINK MOETEN BESCHERMEN: ‘TEEVEN: DEMMINK NIET IN ROLODEX!’

WAT EEN AANFLUITING EN WAT ONTLUISTEREND! * DE MSM PROBEREN DEMMINK NU WIT TE WASSEN OP BASIS VAN EEN EVIDENT MEINEDIGE POLITIEKE VVD-PEDO-VERKLARING VAN FRED TEEVEN * DAT DEMMINK VOORKWAM IN HET ROLODEX-ONDERZOEK STAAT VAST (O.A. DE KOTER ONDER EDE IN UTRECHT)

[wp_ad_camp_1]

Demmink kwam niet alleen voor in het Rolodex-onderzoek, dat hij erin voorkwam was de reden de hele operatie van hogerhand (via pedofiel Holthuis en politie-pedo Aalbersberg) af te blazen. Maar feiten doen er nu al lang niet meer toe temidden van de hysterische kermis rond Joris Demmink. Het optreden van Teeven was een schande en de man moet ogenblikkelijk worden opgepakt. Maar ja, hij mocht natuurlijk na zijn aftreden als staatssecreatris van het KH alleen terugkeren als kamerlid als hij de pedo-netwerken zou beschermen, tot de laatste snik. Of beter: tot het laatste kind.

5 Replies to “PEDO-MEDIA WETEN NIET HOE SNEL ZE DEMMINK MOETEN BESCHERMEN: ‘TEEVEN: DEMMINK NIET IN ROLODEX!’”

 1. Micha is boos want zelfs hij zal inmiddels wel beseffen dat ook deze verhoren weer niets hebben opgeleverd voor de Demminkjagertjes.
  Saskia Belleman, die de pedoverhoren nauwgezet volgde reageerde vandaag op Twitter op de stelling dat van Well geen zaak blijkt te hebben met: ‘dat lijkt me een juiste conclusie’ .

  Exit van Well en de plottertjes vingen weer bot.

 2. Fjodor Dostojevski. As he wrote in his 1880 work The Brothers Karamazov, “If God does not exist, everything is permitted.” And this isn’t hard to understand: Without acceptance of the eternal, unchanging, divine author of right and wrong, all moral questions (and, in particular, answers) are met with the cynical “Says who?!
  ================================
  Voor psychopaten is normale (!) psychische/religieuze integratie onmogelijk: GEEN BASISANGST = GEEN VREZE GODS = GOD BESTAAT NIET = ALLES IS GRENZENLOOS TOEGESTAAN.

  Fundamenteel, vanuit de gewetenloze/empathieloze persoonlijkheid.
  Het gaat vervolgens uitsluitend om macht en controle, die (hoogst verraderlijk onder liefdevol schijnende dekmantels) “gaande over lijken” naar zich toegeharkt moet worden ‘ohne Ende’.
  Of ze daarbij nu -om redenen van inspelen op de omgeving e.d.- ACTEREN, Christen, Jood, Moslim, Boeddhist, Hindoe enz. enz. te zijn of niet.

 3. DAT DEMMINK VOORKWAM IN HET ROLODEX-ONDERZOEK STAAT VAST (O.A. DE KOTER ONDER EDE IN UTRECHT)
  Demmink kwam niet alleen voor in het Rolodex-onderzoek, dat hij erin voorkwam was de reden de hele operatie van hogerhand (via pedofiel Holthuis en politie-pedo Aalbersberg) af te blazen.
  ==========================
  Nou dan zeg je toch gewoon dat Demmink er niet in voorkwam.
  Net prins Bernhard.
  Als je toch de optelsom van ware krankzinnigheid bent, waarom niet?!

  Psychopathie = grenzenloos.

Geef een reactie