PEDO-PARTIJEN ‘DEMOCRATISCH’ AAN DE MACHT

HET IS PRECIES ALS MET ADOLF HITLER EN DE NAZI’S: DE PEDO-PARTIJEN KOMEN ‘DEMOCRATISCH’ AAN DE MACHT * VVD EN CONSERVATIVES: HOE MEER SCHANDALEN, HOE GROTER DE PARTIJ * DIT IS EEN SAMENZWERING DEFINITIEF AF TE REKENEN MET EERLIJK EN OPRECHTE POLITICI

De parallellie is onmiskenbaar en hoogst alarmerend. Zowel de VVD als de Tories zijn de laatste jaren onderwerp geweest van een niet aflatende stroom aan schandalen varieerend van fraude en diefstal tot kinderverkrachting en rituele moordpartijen. Desalniettemin hebben beide partijen recente verkiezingen als grote overwinnaars kunnen afsluiten. Hiermee is de compleet frauduleuze aard van deze verkiezingen aangetoond en bewezen. Maar dat is niet alles. We hebben het al vaker uitgelegd: de essentie van een satanistisch bewind is dat men het volk wil laten stemmen op zijn eigen moordenaars. Net zoals men de illusie in stand houdt dat de burger zich laat vaccineren voor zijn eigen ‘gezondheid’, zo denken de meeste burgers ook nog steeds dat stemmen in hun ‘belang’ is. Dat ze door scholen en universiteiten te bezoeken ‘verder’ komen in het leven. Dat ze ‘happy’ worden van het voedsel van McDonalds. Dat artsen het belang van de patient voorop stellen. Dat Apple en Samsung smartphones ontwikkelen om de mensen blij te maken en dat Facebook en LinkedIn slechts een agenda hebben: serving the people. Het is de satanisten er kortom om te doen de mensheid zelf de kuil te laten graven waarin ze vervolgens worden bedolven na te zijn vermoord met een nekschot. Precies zoals de Nazi’s deden in Rusland. Ook Hitler kwam ‘democratisch’ aan de macht.

Eén reactie op “PEDO-PARTIJEN ‘DEMOCRATISCH’ AAN DE MACHT”

  1. LS…

    Er zijn volgens mij, maar ook niet zelf verzonnen, alleen politici met een hoog en nog hoger reptielen gehalte. Schaamteloos. Gevoelloos. Empathieloos etc. Alles theater en aangeleerd ! Eerlijkheid komt niet voor op het rijtje eigenschappen. Kijk naar onze nieuwe ster aan het politieke firmament Bram Moskowicz… Theater in optima forma !

Geef een reactie