PEDO-PASTOOR NICO S. BRENGT CAMBODJA-LINKEN DEMMINK OPNIEUW IN SPOTLIGHT

MICHA ONTHULDE MEDIO 2010 VERBIJSTERENDE PEDO-LINKEN VAN JORIS DEMMINK IN CAMBODJA [DEEL 1] [DEEL 2] * MET DE AFFAIRE-NICO S. KOMEN DEZE LINKEN OPNIEUW IN DE SPOTLIGHTS * DEMMINK-COLLABORATEUR ERIC DONK HEEFT ONTHULLENDE VIDEO VAN MICHA VANUT CAMBODJA OP ZWART GEZET

Herman Bolhaar zal wel weer ‘geschokt’ zijn als hij dit leest. Met de arrestatie in Cambodja van de Nederlandse pedo-pastoor Nico S. komen ook de door Micha reeds zeven jaar geleden onthulde pedo-banden van Joris Demmink met Cambodja weer in de schijnwerpers te staan. In een tweet van NewMediaNews wordt gesteld dat Nico S. werkt voor de Cambodjaanse pedo-stichting waarvan Demmink zoals door Micha werd onthuld bestuurder was, maar daarvoor vinden we geen bevestiging. Ruud Breedveld laat zien dat deze stichting eind 2012 is uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel hetgeen natuurlijk niets wil zeggen over de pedo-activiteiten in Cambodja. Ook door Micha is onthuld dat de banden van Demmink met de Katholieke Kerk veel verder gaan dan zijn bestuursfunctie bij de Katholieke Cambodjaanse pedo-stichting van de beruchte Salesianen van Don Bosco. Zo was -opnieuw onthuld door Micha- hij ook prominent aanwezig bij de installatie van de Utrechtse bisschop Eijk (zie foto) -he, grappig, we hebben net een link gebruikt van het Rob Scholte-museum! Nu is het dus wel zeker dat Rob deze site volgt zoals we eerder al constateerden naar aanleiding van zijn optreden in een programma met Paul van Liempt.

6 Replies to “PEDO-PASTOOR NICO S. BRENGT CAMBODJA-LINKEN DEMMINK OPNIEUW IN SPOTLIGHT”

 1. Dat Erik Donk een onbetrouwbare smeerlap is dat heb ik persoonlijk ervaren. Pasop voor hem, het is de duivel in schaapskleren en daarom lapt hij er eerlijke mensen bij.
  Nogmaals kijkuit voor deze minkukel.

 2. Die Francis Capelle toch. Als de VN (inderdaad een USA/GB ‘deep state’ constructie gebouwd op walgelijke massaslachting, met zéér duistere doelstellingen onder een prettig ogende ‘mask of sanity’) de Demmink zaak hadden willen gebruiken om anarchie te creëren en daarna door noodzakelijk ingrijpen de NWO te vestigen, dan zou er véél meer ruchtbaarheid in de MSM aan de zaak zijn gegeven en meer shit rond Justitie zijn opgegraven en “CREATIEF GAAND” overal in de rondte zijn gestrooid.
  Dit zaakje gaat, wat de MSM betreft, echter nergens naartoe en Demmink is allang overleden, voordat het OM met voortvarendheid i.c. aan de slag gaat….zo ooit.

  Bovendien leeft Capelle zelf ook nog.
  Lijkt me een van de vele, vele erg rare dibbesen die er kennelijk nu eenmaal moeten rondlopen, veelal, verbeten knorrend tegen iedereen waar ze na korte tijd in onmin mee raken, zagend aan de tak waarop ze zelf zitten.

 3. “Pieter 0167 is de nickname van een man die verdacht wordt van het aanmaken en verspreiden van kinderporno. De Amerikaanse inlichtingendienst FBI infiltreerde in een gesloten netwerk van pedoseksuelen en kwam hem zo op het spoor. Journalist Dirk Leestmans reconstrueerde de zaak. Daarom trok hij naar de Filipijnen en Cambodja, maar praatte hij ook met kinderpsychiater Peter Adriaenssens en dadertherapeut Kris Vanhoeck.” PANORAMA: PIETER 0167

  PS; Even nog 2 linkjes

 4. Deze Bolhaar doet me trouwens steeds aan de volgende mop denken:

  Sampie en Moosie lopen in Amsterdam op de Wallen, zegt Sampie tegen Moosie:

  “Zeg Moos, heb jij je haar getoupeerd?”
  Zegt Moosie: “Nee, hoezo dat?”
  Zegt Sampie: “Nou, je broek staat zo bol.”

 5. Ja mensen, psychopaten weten je zover te krijgen, dat je medelijden met hen gaat krijgen en het slachtoffer in de kou laat staan.

 6. De duivel vemomt zich ‘pure evil’ het liefst als een kind van het licht. Héél verbijsterend!
  Net SS’er Prins Bernhard als verzetsheld of zwaluwen-redder.
  Iwan de Verschrikkelijk als abt van een (zelf opgerichte) kloosterorde.
  Logisch en zo menselijk dat Bolhaar geschokt is. Je zal ook maar Gonsalves als leraar gehad- en je daarbij als een vis in het water gevoeld hebben….
  Het moet vreselijk zijn voor de arme Bolhaar!
  Schaamte, angst, (be)rouw, zorg, verantwoording etc. etc. Wat zal hem niet allemaal loodzwaar neêrdrukken/belasten in deze moeilijke momenten, terwijl een psychopaat in een dergelijk geval alleen maar toneelspeelt en in werkelijkheid IJSKOUD blijft???!!!
  Laten we hopen dat het hem niet in een depressie stort of tot zelfmoord drijft (psychopaten lijken daar immuun voor, net als bijv. een moordrobot).

  KOP OP, Bolhaar!

Geef een reactie