PEDO-REVOLUTIE WOEDT ALS EEN VEENBRAND

HORROR: POLITIE BESCHERMT VERKRACHTERS EN MOORDENAARS VAN KINDEREN TEGEN DE WOEDE VAN HET VOLK * JORIS DEMMINK BENOEMDE DE HELE NEDERLANDSE POLITIE-TOP UIT DE KRINGEN VAN ZIJN ‘VRINDEN’ * BINNENKORT WEER TOESPRAAK VAN MICHA TOT HET NEDERLANDSE VOLK * SITUATIE VEEL ERGER DAN IN 1940

Meer achtergronden bij David Icke. Het is wachten op de eerste Nederlandse anti pedo-demo’s. Dan zal zowel de politie als de MSM definitief kleur moeten bekennen als weerzinwekkende collaborateurs met verkrachters en moordenaars van kinderen. We zien de koppen in De Telegraaf al voor ons: anti-pedofilie-demonstranten richten vernielingen aan in Haagse Binnenstad.

Eén reactie op “PEDO-REVOLUTIE WOEDT ALS EEN VEENBRAND”

  1. Er is de laatste jaren erg veel informatie losgekomen over de pedofiele ministers in Engeland. Voor mensen die daar informatie op willen doen, hier een bouwvakker als filmmaker bezig, die als kind verkracht werd in Britse kindertehuizen, wiens zus vermoord werd omdat ze actievoerder was tegen Britse pedofielen:
    https://www.youtube.com/user/pnmfilms
    Erg goed informatie daar.
    De interviews met Chris Fay bevatten ook informatie over Amsterdam, zoals over Warren Spinks, vanwaaruit Bitse pedofielen ook worden voorzien van kinderen.

    Bill Maloney ontantelt dat ook de IRA geleid door pedofielen, laat ook veel over de pedofielen in de RK Kerk zien, dus dat hij Iers is speelt niet altijd een negatieve rol.

Geef een reactie