PEDO-UPDATE OM: DE GROOTSTE CRIMINELE CONCENTRATIE VAN NEDERLAND IS TE VINDEN IN HET OM

DE TELEGRAAF PROBEERT EEN PEDO-PASTOOR TE HYPEN OM DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE JUSTITIE-PEDOFIELEN * ALLES WAT DEZE KRANT DOET IS CRIMINEEL EN GERICHT OP DE VERNIETIGING VAN HET NEDERLANDSE VOLK

EXTRA: WORST NIGHTMARE, CIA EN FBI RICHTEN ZICH NIET TEGEN HILLARY CLINTON, MAAR TEGEN JULIAN ASSANGE * HET ZIJN ALTIJD DE KLOKKENLUIDERS EN DE BOODSCHAPPERS DIE WORDEN ONTHOOFD

4 Replies to “PEDO-UPDATE OM: DE GROOTSTE CRIMINELE CONCENTRATIE VAN NEDERLAND IS TE VINDEN IN HET OM”

 1. Alles houdt dus op, het licht is uit en het IS einde business…..

  Alleen ‘dead inside’ blijft onaangedaan als een moordrobot automaton op atoomkracht verder baggeren door het leven, hier en daar een MOAB afwerpend.

  Wie haalt er dan ook, uit absurde idolatrie een verraderlijke en bewezen extreem schadelijke Oranje finaal over de rode lijn volgend, een ‘deep state’ SS psychopaat (!!!) en glibbergladde Nazi jurist die als de beste maatjes met Heydrich thee dronk en die Nederland, zonder zich een seconde te bedenken, aan de hoogste boom heeft opgeknoopt als een “illegale verzetsheld uit Londen” het land binnen…..zeker om zijn favoriete staatsmodel hier (verbeterd in het geniep) te gaan toepassen.

  Ik bedoel: Hoe gek kun je als land eigenlijk worden.
  Duik dan gelijk vrijwillig met een slok op, met je volle gewicht vanaf de kade, op een door de ratten bescheten roestige fiets in een Leids open riool….of zoiets. Leg je ballen onder de tram en wacht tot die er overheen rijdt.

 2. Ik heb al in 2004 met het toenmalig hoofd van het Landelijk Parket gesproken, maar die voelde er niets voor om zichzelf te gaan arresteren.

  PB BV is gewoon een criminele organisatie vol psychopaten evt. met “pedofilie” als comorbiditeit.

  Logisch als je niet gericht test. Psychopaten gaan energiek en onstuitbaar voor MACHT EN CONTROLE.

  Ze hebben wel enige maatregelen genomen sindsdien: Oorlogscrimineel Donner fors betrokken bij de discretionaire bevoegdheid om oorlogsmisdaden al dan niet te vervolgen, hun door mij gebruikt e-mailadres uit de lucht gehaald wegens stalking (ik had ze 3 maal ofzo een kennelijk héél onwelgevallig/waanwereld verbrijzelend mailtje gestuurd, dat meelopers wellicht in de cognitieve dissonantie deed storten) en van die dingen.

  Alles ‘pure evil’ en niets normaals…..

 3. Ik zag die informatie van die pedopastoor voorbij komen in het Parool.
  Dat ging over Cambodja, een land waar men Nederlandse pedofielen vindt.
  Het is een belangrijk bericht, geen hype.

  Satanisten kunnen dan een hekel hebben aan katholieken, om satanspriester te worden in een satanisten coven, heb je een inwijding als priester nodig van de Katholieke Kerk. Aldus Bill Schnoebelen, die zelf satanspriester is geweest. Hij werd priester gewijd door de Oud Katholieke Kerk van Utrecht, om satanspriester te kunnen worden in de VS.

  De Telegraaf verzwijgt dus een heleboel, samen met het OM, want het gaat hier, met die pedopriester, om een machtig element binnen het pedofiel netwerk. Cambodja! Het is niet eens bekend of Telegraaf dat slechts doet uit onwetendheid.

  Volgende keer beter Micha.

Geef een reactie